Igor Janke Orbán-könyvét csak véletlenül kaptam le a Déli pályaudvari könyvesstandról, de a strandon simán működik úgy, mint egy közepes ponyva. A strandon kívül viszont? Elképesztő baromság. Egy jó újságolvasó a sportrovattal kezdi az olvasást, egy jó író pedig mi másra fűzhetné fel hőse jellemrajzát, mint a focira? Viktor – ahogy Janke meghitten emlegeti főhősét – jellemét is rengeteg labdarúgó-metaforával ismerjük meg, úgy politikusilag, mint emberileg. A focin keresztül értette meg a magyar emberek lelkét, a fociból tanulta meg, mi a munka, a kitartás, hogyan működik a politika. És nem mellesleg kisgatyára vetkőzve derül ki róla a csapattársak számára, hogy az a Viktor, aki lejön ide, az nem ugyanaz, mint akit a tévében látni. Normális pasas. Olyan, mint közülünk bárki.. A közismert fociőrület mellett az is kiderül, hogy Viktor rajong a westernért, elmondása szerint legalább 15-ször látta a Volt egyszer egy vadnyugatot, ami azért nem vall rossz ízlésre. A western-allegóriába...

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Jellemrajzáról hű képet ad eddigi "tevékenysége"
csegala
Reklámszagú ez az írás. Nem fogy a könyv?
sheriff
@Meine Ehre heisst Treue: Jelenleg úgy látszik.Bár nem hiszem,hogy megvan a 2010-es bázisuk. Szerintem,orban sokkal több szavazót vesztett 2010 óta,mint a baloldal összességében.És ez az ami esélyt ad a baloldalnak,csak össze kéne fogni, mihamarabb kiegyezni,megállapodni.Vannak bíztató jelek.
Meine Ehre heisst Treue
@sheriff: Egyetértek viszont ne feledd: a hazai veszteséggel számoltak, ezért kaptak szavazati jogot
a külföldiek.
A Tündik bündije
@Nakimaga: A Gabrielle Ferzetti alakította vasútmilliomosnak is mindent megért a vasútvonal... ő úgy gondolta, a 21. században ennek megfelel a stadion is :-)))
scandináv
A Volt egyszer egy Amerikát is megnézte párszor...az tuti :d

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.