Az augusztusi közvélemény-kutatások alapján is magabiztosan vezet a Fidesz–KDNP, ami azt jelenti, hogy a kormánypártok már 85 hónapja állnak a népszerűségi listák élén. Az MSZP és az Együtt–PM közösen sem közelíti meg a kabinet pártjainak a támogatottságát. A rendszerváltás óta egyszer sem volt példa arra, hogy a következő választások előtt ennyivel a kormány vezessen.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vidi500
@P-Márta: Abszolút nem vagyok tévhitben. Nem tartozom egyetlen párthoz sem. Itt ti nem racionális alapon ítéltek, hanem érzelmi vagy egyéni érdek alapján.
Érved amellett hogy létezik Magyarországon baloldal? Mert nem mondtál egyetlen szót sem, de már dobálóztál tévhit kifejezéssel.
Az én érvem amellett hogy nincs baloldal, azt a jelenlegi magyar állapotok a legkézzelfoghatóbban bizonyítják, mert ha lett volna, akkor nem jutott volna ide gazdaságilag az ország a 25 év folyamán, nem ilyen átlagbérek lennének, nem ilyen minimálbér lenne, habár azt is a Fidesz emelte meg, OV nem kapott volna 2/3-ot, nem lett volna rablóprivatizáció, nincsenek 20 év óta hatékony érdekvédelmi szervezetek, ami van az is csak névleges, a lakosság 80%-a létminimum alatt él, legnagyobb része földönfutóként, cselédként, kiszolgáltatottként, létbizonytalanságban saját hazájában, jogai nincsenek, meg pénze sem, hogy megvédhesse saját érdekeit. Lehet sorolni a tényezőket a végtelenségig, ez csak egy pár volt kapásból. Ez lenne a baloldal?
Ki tehet erről? Kik juttatták ide az országot? Az a garnitúra ami ehhez a leépülési folyamathoz asszisztált, és profitált belőle, abból soha nem válik baloldal, bármit is hirdet magáról.
Vagy nem tudom kiket gondolsz baloldalnak? Azokat akiknek a csírái most kezdenek fakadni? Abból még sokára lesz valami.
Egyszerűen a jelenlegi politikai osztály hiteltelen a magyar átlagember számára.
valakiaki
Bizony ám hogy én is hazudok ezeknek a kutatóknak, pedig inkább a kezem száradjon le, mint hogy a vajdára szavazzak :)
Na ilyenkor mi van kacsalap?
hattorihanna
"A közvélemény-kutatás arra alkalmas hogy képet adjon az emberek nyilvánosan vállalt vélekedéseiről. Ha az emberek nagyobb csoportjai valamilyen okból nem vállalják nyilvánosan véleményüket akkor a közvélemény-kutatás módszerei csődöt mondanak."Röviden ennyi.
hattorihanna
@vidi500: Van igazság abban amit mondasz,de egy kicsit az hallatszik ki belőle mintha csak "a baloldal" tökölése vezetett volna idáig.Benne volt ebben nyakig a fidesz is,és az emberek butasága.Mert ha nem érzelmi alapon szavaznának,hanem racionálisan,akkor nem kapjuk a nyakunkba ezt az utóbbi 3 évet,amire valljuk be,még nem volt példa szerintem a magyar történelem folyamán.
vidi500
@hattorihanna: Igen, sajnos az átlagemberek nagy része érzelmi alapon szavaz. Viszont emiatt nem tenném felelőssé az átlagembert, mert manapság a média 99%-a arra gyúr, hogy valamilyen módon befolyásolja, manipulálja az embereket érzelmi alapon!!!, és kevesen látnak a dolgok mögé, ez nem is cél, kevesen látnak túl a pillanatnyi magukon. Így aztán az az eredmény születik, ami.
"Benne volt ebben nyakig a fidesz is" Igen, benne volt, meg olyan pártok is, amik hál'Istennek már letűnt szereplők. Ha itt a "baloldalt" támadás érheti, (legalábbis azokat, akik annak vallják magukat) akkor az az, hogy amikor nem voltak hatalmon, nem álltak ki hatékonyan a baloldali értékek mellett, amikor meg hatalmon voltak, úgy viselkedtek, mint a többi, vagy ha tettek valamit, azt meg külföldi hitelekből finanszírozták, vagyis inkább ártottak.
A magyar ember nem "semmirekelő", igen is tud és akar dolgozni, csak meg kell teremteni hozzá az alapot és nem cselédként kezelni, kisemmizni saját hazában.
Akár hogy is van, akárki akármit is gondol, számoljunk csak 2010-től, a magyar érdekeket csakis úgy lehet képviselni, ha konfrontálódunk, mert hagytuk, hagyta minden vezető erő hogy a fejünkre nőjön azon dolgok sokasága, amiknek most a levét isszuk, és ebből a kivezető út csakis azok érdeksérelmével járhat, akik ennek az egész leromlási folyamatnak haszonélvezői voltak. Máshogy nem megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.