Az augusztusi közvélemény-kutatások alapján is magabiztosan vezet a Fidesz–KDNP, ami azt jelenti, hogy a kormánypártok már 85 hónapja állnak a népszerűségi listák élén. Az MSZP és az Együtt–PM közösen sem közelíti meg a kabinet pártjainak a támogatottságát. A rendszerváltás óta egyszer sem volt példa arra, hogy a következő választások előtt ennyivel a kormány vezessen.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Kedves mno! Ha megmozdulnak a rejtőzködők, akkor valóban olyan lesz, amire még nem volt példa. Addig meg ne hazudjatok...:)
P-Márta
Tegyen azért hatékonyan MINDENKI, aki a baloldalt akarná visszahozni a kormányzásba, hogy NYERJÜNK !!!

Érdekes, hogy a Mutyi-Orbánék soha nem beszélnek, nem tudósíttatnak arról, hogy SOHA ILYEN SOK ÖNGYILKOS, mint mostani kormányzása idején, még NEM VOLT HAZÁNKBAN, de ILYEN SOKAN SEM HAGYTÁK EL az ORSZÁGUNKAT !!!
Ezeknek a hazug-hajhászóknak semmi sem drága a hatalomért. Most úgy verik át az adok-kapokkal az ország népét, hogy csak na! Lesznek, akik beveszik, lesznek, AKIK meg úgy gondolják, hogy AMIT MOST IGÉRNEK és ESETLEG ADNAK, HA NYERNEK, csak egy VISSZAMENŐLEGES JOGSZABÁLYVÁLTOZÁST KELL eszközölniük és máris VISSZAVESZNEK MINDENT ! - mert ezt nagyon jól művelik a saját javukra !

Istentelen világhoz NEM RAGASZKODUNK! - egyetértesz vele?
vidi500
@P-Márta: Magyarországon nincs is baloldal.
silber13
@vidi500: Ugyan már! Hogyan is lenne? Minő dőreség! Főleg ha te mondod! :-)))
kiskutyauto
Churchill után szabadon, csak annak a statisztikának hiszünk, amit magunk hamisítottunk...
Yoda69
Ja ha ezt az MNO mondja akkor biztos ugy is van... :)
P-Márta
@vidi500: Meghagylak a tévhitedben !
Van, és most végre nagyon is váltó garantált van!
jancsik68
A megrendelt közvélemény kutatásoktól mit várunk??Ne a közvéleménykutatást figyeld,hanem az emberek hanugulatát az utcán, a tömegközlekedési járműveken.Ott az igazi vélemény.Az a mérvadó!!
Pisti271
Nem közvéleménykutatást kell nyerni, hanem választást!
marlin
@csikknorisz: ... , hogy ezt a bukott jobboldal milyen hamar elfelejtette!! :))
Remélem jövőre repetáznak a narancsos buktából!!
marlin
@A Tündik bündije: :)))
Az már a csoda kategória lenne!!
Dr. Felipe
Na de ne felejtse el a bukott maffiajobboldal Kovács László legendás mondatát.
Aszongya hogy: Nem közvélemény kutatást kell nyerni hanem választásokat.
RÁKOS
@Dr. Felipe: kovács lászló nem jobbos hanem balos ...egyébként én a kőzvéleményeseknek mindig jobbos vagyok de a választáson meg balos...lehet hogy sokkan azt mondják mint én
Dr. Felipe
@RÁKOS: Én hol írtam hogy Kovács László jobbos?
Hellcat
Higgyétek csak azt hogy ekkora a támogatottság...rengeteg embert tudok akit ha kérdeznek kire fog szavazni azt mondja, hogy a fideszre...közben meg leköpi őket...
RÁKOS
@Dr. Felipe: Na de ne felejtse el a bukott maffiajobboldal Kovács László legendás mondatát.
Aszongya hogy: Nem közvélemény kutatást kell nyerni hanem választásokat. ... kimásoltam a mondatot
RÁKOS
@Dr. Felipe: bocsi most vettem észre hogy fogalmazási hiba volt részemről még egyszer bocs
mátmar
Olyat tettek! Igaz! Szétvertek egy országot!!!
Tootsy
Ezek a statisztikak semmi masra nem keszulnek, mint arra, hogy megprobaljak elaltatni a nep gyanujat, hiszen a valasztasokon bizony csalva lesz, mivel ov es a holdudvara mindenre kepes, hogy megtartsa a befolyasat es a fo helyet a husosfazek korul.

Igy aztan senki nem fog gyanakodni, ha a fideSS nyerne a valasztasokon (ne felejtsuk el a kulfoldi levelszavazatokat, ami semmi masra nem jo, mint csalasra, es amit nem fogunk tudni bebizonyitani, hogy nem tisztesseges uton lettek beszamitva), hiszen 85 honapja mondjak, hogy tortetlenul no a nepszeruseguk...

Azert kivancsi volnek, hogy milyen mintak, nepcsoportok, eletkor-szoras, satobbi szerint tortennek ezek a Rakosi idokre emlekezteto eredmenyu statisztikak,..? Mert nagyon ugy nez ki, hogy ezek a felmeresek mintha szinte mindig a Rozsadomb - XII. kerulet lakosai kozul kerulnek ki,...:o((

Nem tudom, hanyan mereszkednek be a VIII. keruletbe, a Kulso XIII keruletbe, a lelakott lakotelepekre, vagy mondjuk egy gyongyospatai szegenysoron levo hazikoba, esetleg a Nyirsegbe ,... (Mert mintha folyton az Orsegben kutatnak a kozvelemenyt,...)
vidi500
@P-Márta: Abszolút nem vagyok tévhitben. Nem tartozom egyetlen párthoz sem. Itt ti nem racionális alapon ítéltek, hanem érzelmi vagy egyéni érdek alapján.
Érved amellett hogy létezik Magyarországon baloldal? Mert nem mondtál egyetlen szót sem, de már dobálóztál tévhit kifejezéssel.
Az én érvem amellett hogy nincs baloldal, azt a jelenlegi magyar állapotok a legkézzelfoghatóbban bizonyítják, mert ha lett volna, akkor nem jutott volna ide gazdaságilag az ország a 25 év folyamán, nem ilyen átlagbérek lennének, nem ilyen minimálbér lenne, habár azt is a Fidesz emelte meg, OV nem kapott volna 2/3-ot, nem lett volna rablóprivatizáció, nincsenek 20 év óta hatékony érdekvédelmi szervezetek, ami van az is csak névleges, a lakosság 80%-a létminimum alatt él, legnagyobb része földönfutóként, cselédként, kiszolgáltatottként, létbizonytalanságban saját hazájában, jogai nincsenek, meg pénze sem, hogy megvédhesse saját érdekeit. Lehet sorolni a tényezőket a végtelenségig, ez csak egy pár volt kapásból. Ez lenne a baloldal?
Ki tehet erről? Kik juttatták ide az országot? Az a garnitúra ami ehhez a leépülési folyamathoz asszisztált, és profitált belőle, abból soha nem válik baloldal, bármit is hirdet magáról.
Vagy nem tudom kiket gondolsz baloldalnak? Azokat akiknek a csírái most kezdenek fakadni? Abból még sokára lesz valami.
Egyszerűen a jelenlegi politikai osztály hiteltelen a magyar átlagember számára.
valakiaki
Bizony ám hogy én is hazudok ezeknek a kutatóknak, pedig inkább a kezem száradjon le, mint hogy a vajdára szavazzak :)
Na ilyenkor mi van kacsalap?
hattorihanna
"A közvélemény-kutatás arra alkalmas hogy képet adjon az emberek nyilvánosan vállalt vélekedéseiről. Ha az emberek nagyobb csoportjai valamilyen okból nem vállalják nyilvánosan véleményüket akkor a közvélemény-kutatás módszerei csődöt mondanak."Röviden ennyi.
hattorihanna
@vidi500: Van igazság abban amit mondasz,de egy kicsit az hallatszik ki belőle mintha csak "a baloldal" tökölése vezetett volna idáig.Benne volt ebben nyakig a fidesz is,és az emberek butasága.Mert ha nem érzelmi alapon szavaznának,hanem racionálisan,akkor nem kapjuk a nyakunkba ezt az utóbbi 3 évet,amire valljuk be,még nem volt példa szerintem a magyar történelem folyamán.
vidi500
@hattorihanna: Igen, sajnos az átlagemberek nagy része érzelmi alapon szavaz. Viszont emiatt nem tenném felelőssé az átlagembert, mert manapság a média 99%-a arra gyúr, hogy valamilyen módon befolyásolja, manipulálja az embereket érzelmi alapon!!!, és kevesen látnak a dolgok mögé, ez nem is cél, kevesen látnak túl a pillanatnyi magukon. Így aztán az az eredmény születik, ami.
"Benne volt ebben nyakig a fidesz is" Igen, benne volt, meg olyan pártok is, amik hál'Istennek már letűnt szereplők. Ha itt a "baloldalt" támadás érheti, (legalábbis azokat, akik annak vallják magukat) akkor az az, hogy amikor nem voltak hatalmon, nem álltak ki hatékonyan a baloldali értékek mellett, amikor meg hatalmon voltak, úgy viselkedtek, mint a többi, vagy ha tettek valamit, azt meg külföldi hitelekből finanszírozták, vagyis inkább ártottak.
A magyar ember nem "semmirekelő", igen is tud és akar dolgozni, csak meg kell teremteni hozzá az alapot és nem cselédként kezelni, kisemmizni saját hazában.
Akár hogy is van, akárki akármit is gondol, számoljunk csak 2010-től, a magyar érdekeket csakis úgy lehet képviselni, ha konfrontálódunk, mert hagytuk, hagyta minden vezető erő hogy a fejünkre nőjön azon dolgok sokasága, amiknek most a levét isszuk, és ebből a kivezető út csakis azok érdeksérelmével járhat, akik ennek az egész leromlási folyamatnak haszonélvezői voltak. Máshogy nem megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.