Továbbra sem mondható, hogy jó példával jár elől a kormány a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásában. A Miniszterelnökségen és a minisztériumokban ugyanis jelenleg mindössze tizenkilenc fogyatékkal élő dolgozik - tudta meg a Világgazdaság. Vagyis még mindig nem éri el a Miniszterelnökségen és a minisztériumokban dolgozók összlétszámának egy százalékát a megváltozott munkaképességűek aránya.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Ez a tipikus-cinikus megnyilvanulas a kormany reszerol csodalatos! Es persze szegeny rokkantakat meg jol le is nezik, de legalabbis birkanyajkent kezelnek oket:" a kormány tervei szerint a rokkant-felülvizsgálatok nyomán a következő években további 150 ezer rokkantat fognak visszaterelni a munkaerőpiacra." Mintha eltevedt baranyokrol beszelne, mikor a "VISSZATERELNI A MUNKAERO PIACRA",... es mintha lusta, dologtalan emberekrol beszelne,...

Ugy gusztustalan, ahogy van, az egesz bagazs...:o((
adrenalink
@Tootsy: Szellemi fogyatékos viszont bőven leledzik a Parlamentben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.