Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP-listavezetője is reagált Magyar Péter kijelentésére, mely szerint a Momentum “bűnben fogant”, a NOlimpia-kampánnyal

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Annácska!Magyar Péter nem egy közgazdász , és még most is csak készül politikus lenni.Mit vársz el egy készülő félben levő politikustól, mindenre nem terjedhet ki a figyelme?Azt sem tudta megfigyelni, hogy a népszavazást közvetlen megelőzőolimpiák mind nagyon vesztességesek voltak, csőd közeli helyzetbe hozták a rendező országokat, s a mi országunk amely már olimpia nélkül is vesztességes volt nem bírta volna elviselni egy újabb gazdasági csőd terhét, s ettől menekült meg az országunk amikor a kormány visszavonta az ajánlatát az olimpia megrendezésétől.Ennek nem csak Orbán Viktor örült , hanem a választók nagy része is.A tanulság ebből annyi hogy aki nem ért valamihez az ne nyilatkozzon mint egy totum factum, egy részt azért mert az emberek szakmabeli nyilatkozatokat várnak, más részt aki nem ért valamihez, az ne játssza meg,hogy nála van a bölcsek köve!
KisTehen
@rücsü41: és mi a helyzet az állítólagos szakértőkkel, akikkel ner péter körbe vette magát ... azzal kérkedik, hogy programozó matematikus is van közöttük :)
csak úgy....
ismét egy nöies, klárás bomba? :) nem csoda ha a magyaroknak már elegük van, ezekböl a politikai kikaparom a szemed módszerekböl..., miközben látják,hogy a dagi és bandája büntetlenül tovább lop!
csak úgy....
@KisTehen: és mi a helyzet az állítólagos szakértőkkel, akikkel 0rbán körbe vette magát ?
- nem is beszélve a buta de kurva sokba kerülö megafostosokról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.