A PSZÁF végzésben ismerte el hitelfelvevők részére a valótlan információk nyújtását és a megalapozott fogyasztói döntéshez szükséges információk elhallgatását! A Hiteles Mozgalom és az összes civil érdekvédő szervezet a kilakoltatások végrehajtások, árverezések, közjegyzői záradékolások azonnali leállítását követeli!

Feltöltő: kedwes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Akkor miért is az államnak kell helytállnia, miért nem a bankok fizetnek vissza, ami visszajár?
Január
@kedwes: "A PSZÁF végzésben ismerte el hitelfelvevők részére a valótlan információk nyújtását és a megalapozott fogyasztói döntéshez szükséges információk elhallgatását!" - gondolom azért, mert a PSZÁF államiszerv, - tehát, akkor kinek is kell helytállnia? At államnak, nemde?
Amit a PSZÁF elismert az egyenlő a magyar állampolgárok adósrabszolga sorba való taszításával. Az ország kisemmizésével, a hazaárulással.
kedwes
No, a PSZÁF állami szerv, de egyben pénzügyi is. Ha megtalálták a hibát, azt annak kell kijavítania, aki elkövette, azaz a banknak! Így nem kell az államnak, azaz nekem is helytállni olyanért, amit nem követtem el!
gabrella
Sáros itt majdnem mindenki, csak fizetni az embereknek kell.De egyébként aki 10 millió alatti összeget vett fel, annak jár mentés, mert a többi szerintem már luxus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.