A bulvársajtó nem az erkölcs fellegvára, nem is ezt várjuk tőle. De Habony és Orbán celeb barátja ezúttal túllépett egy határt: senkit nem alázunk meg úgy, még egy bulvársztárt sem, mint ő Szepesi Nikolettet.

Most vagy az van, hogy mindenki hazudik (a TV2 és a Blikk, Hajdú Péter és Szepesi Nikolett), és akkor az a baj. Vagy nem hazudik, és akkor ez nem maradhat következmények nélkül.

A bulvárlap cikke szerint ugyanis a Frizbi című műsor szombati felvételén a szerkesztők Szepesi Nikolett tudta nélkül meghívták és beültették mellé Bacsa Istvánt, a most 83 éves, Kicsi bácsi néven ismert egykori gyúrót. Mint az ismeretes, Szepesi állítása szerint Kicsi bácsi molesztálta őt kislánykorában. Bacsa nemrég beperelte Szepesit becsületsértésért.

Nem tudjuk, igaz-e minden, amit Szepesi állít. Hogy nem agyament hülyeség, az valószínű (erről lásd keretes írásunkat), de jelenleg az a fontos, hogy biztosat a Frizbi szerkesztői sem tudhatnak.

De ha igaz, amit Szepesi Kicsi bácsiról állít, akkor Hajdú Péter és stábja a következőt tette: Szepesi beleegyezése nélkül egymás mellé ültette a 26 éves fiatal nőt és a zaklatóját. Egy traumatizált áldozatot és a molesztálóját. Akik ráadásul perben állnak.

A Magyar Narancs kommentárja >>>

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Hajdú Pétert kirúgták már?...nem fogják van annyi pénze
űrbán
Szepesi Nikolett az az aki több férfi nemi szervet fogott mint kilincset?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.