Nem jött jól az újabb botrány,vagy legalábbis kérdőjel a Tőkés László védnöksége alatt működő Erdélyi Magyar Néppártnak. A július 20-ra tervezett autonómiatüntetés amúgy is kudarcnak ígérkezik, s ezt csak tetőzi, hogy kiderült -az OTP kolozsvári fiókja automatikusan a Tőkés vezette Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács, illetve egy néppárt-közeli alapítvány számláját adja meg azoknak, akik a magyarországi árvízkárosultaknak szóló összegeket szeretnék célba juttatni.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dalton
Már régóta tudjuk, de elvégre ez egy tőkés!:-)))
GeoCravker
Bár azért az is érdekelne, hogy miért ma került ide egy júliusi hír?
human
@GeoCravker: Nincs különösebb oka. Most találtam és úgy gondoltam, nem árt tudni ezekről a machinációkról. Mert mikor azt halljuk hogy "nemzeti" szervezetek ide adományoztak, meg oda adományoztak, megkérdőjelezhető, hogy valóban ők gyűjtötték azt a pénzt vagy csak lenyúlták. Ha az adományozók tudták volna, hogy kihez kerül, más módját találták volna az adományok célba juttatásának. Arról nem is beszélve, hogy amint a számlájukra kerül az adomány, mi a garancia, hogy nem abból fizetik Tőkés László szolgálati autójának benzinköltségét.
vukkocska
@human: ne is idegesíts ezzel. Szerencsétlenek kárát az adományokból teljesen rendezni lehetett volna, ehelyett csurrant nekik valami aprópénz. Én azóta egyetlen fillért sem telefonálok.A Vöröskeresztnek még igen, de a kormánynak semmit.
human
@vukkocska: Nem akarok én senkit idegesíteni, de ha csak becsukjuk a szemünket, attól még a baj ott van. És ha nem látjuk, nem teszünk ellene. Ha nem teszünk ellene, felemészt minket.
GeoCravker
@human: Köszönöm a válaszod !!!
Nem az érdektelensége okolta a kérdést. Azért is reagáltam előbb érdemben, és csak aztán kérdeztem :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.