A Ház 249 igen szavazattal, 59 ellenében, 8 tartózkodás mellett fogadta el Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter előterjesztését. Az indítvány elfogadásához szükség volt az alkotmány módosítására is, amit a parlament előzőleg, szintén hétfőn szavazott meg.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Mindent igyekeznek megszüntetni,mely akár egy kicsit is gátolná a mutyizásokat!
Dr.luigilongo60
Magyarul lekapcsolták a villanyt,tehát szabad a csók( rablás).
Törölt felhasználó
Nem hinném hogy nem nyernek, de ha vesztenek, akkor ez eléggé dupla vagy semmi játék már a fidesztől... Vajon miért kell most választások előtt ez..:)
csikknorisz
-Gyurikám, mit szólsz hozzá, át kéne nevezni a PSZÁF-ot. Azé' az mégiscsak tarthatatlan, hogy még mindig van olyan intézmény, aminek a nevében Állami van Nemzeti helyett.
-Túl ortodox az, Vikikém. Ide nekem velük, oszt' majd Nemzetiek lesznek.
-Zseni vagy, Gyurikám, kösszencs! Valamelyik nap átdobatom majd az idomított gombnyomkodókkal.
-Oksa, várom, helóka.
human
Már megint tákolmánymódosítás. Kérdezném, hogy a magyar trikoloron nem kívánnak még változtatni. Mondjuk a pirost narancssárgára lehetne cserélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.