Az idei emelés magasabb az inflációnál, így idén nem lesz novemberben kiegészítő nyugdíjemelés - írta a Népszava.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Egyre jobban kirajzolódik az 1998 őszi kijelentésük megnyertük a választás a nyugdíjasok már nem érdekesek. A KSH is csak porhintésre van mert nem az igazi valóságot hozza nyílvánoságra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ez boritekolhato volt.
Elvitte a penzt a stadion-laz. Arra pedig nincs orvossag, csak kormanyvaltas.
Juskos
@Yoda69: A töredékét. A Javát a cigányok segélye, szocplja, ezerféle címen (nagycsaládosok, rászorulók, mélyszegények...) bezsebelt támogatása, a börtönben lévő gyilkosok napi kilencezer forintos költsége, a sok tízezernyi menekült sok milliárdos költsége, a sokadik generációs holokausztosok kárpótlása, a háztömbönként létesített holokauszt központok. (Most éppen a Józsefvárosban épül egy öt milliárdért. Nagyon kell.) A magyar pedig ha nyugdíjas vagy beteg, akkor dögöljön éhen vagy rohadjon el. Mint akit "titkos féreg foga rág..."
"Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!" És nem sül le a bőr a pofájáról!!!
Jankó123
A "nagy nemzetvezető" és ingyenélő bandája, csak a javunkat akarja!
-De, én nem adom!
A Tündik bündije
Naná, hogy nem. Majd tavasszal lesz, akkor aztán meglátjátok, nem is kevés...
wolk
@A Tündik bündije: Ha lesz miből? Igaz a Federal Reserve (Fed) nem csökkentette kötvényvásárlási programjának havi 85 milliárd dolláros keretét.

A külső finanszírozási ráutaltság legszélesebb mérőszáma a bruttó külső finanszírozási igény, amely folyómérleg-egyenleg és a külső adósságkötelezettségek összege. Ez a mutató továbbra is magas Európa felzárkózó térségének néhány gazdaságában - különösen Magyarországon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.