Minimális túljegyzésre a meghirdetettnél alacsonyabb összegben értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet az Államadósság Kezelő Központ keddi aukcióján.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wolk
A Capital Economics több összetevőből kidolgozott CERI-indexe - amely nullától 10-ig terjedő skálán méri a vizsgált gazdaságokat fenyegető kockázatok mértékét - a szerdai elemzéshez fűzött grafikus kimutatás szerint csaknem mindegyik felzárkózó gazdaság esetében a kritikusnak tekintett 7-es érték alatt van.

A ház módszertana alapján a 7-es CERI-index hozzávetőleg 60 százalékos esélyt jelent arra, hogy az adott gazdaság recesszióba süllyed, és 30 százalékos eséllyel jelzi a két éven belül kialakuló pénzügyi válság kockázatát.

A részvény- és devizapiaci reálárfolyamok, a magánszektor hitelellátása, a külkereskedelmi egyenleg és a rövid lejáratú külső adósságállomány figyelembevételével összeállított CERI-index a cég grafikus kimutatása szerint jelenleg éppen Magyarország esetében a legalacsonyabb a vizsgált 24 gazdaság közül;

a magyar CERI-mutató nem sokkal haladja meg az 1-es értéket.
ostor
Fognak még a bepalizott fideszpapírosok káromkodni!
Tootsy
Jeee, pedig arrol szol a fama, hogy milyen jo az ertekpapir piacunk, milyen sokat ertekesitettunk,... Vagy megse?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.