Ki ne szeretné nyugdíjas éveit aktívan és egészségesen tölteni? Az idős kort egy friss kutatás alapján boldog és kiegyensúlyozott időszakként képzeljük el, amikor van időnk a szeretteinkre, az unokákkal foglalkozni vagy épp utazni, világot látni. Mégis a legtöbben aggódunk a nyugdíjas évek miatt, elsősorban az anyagi terhektől félünk. Fontos lenne a munkában töltött aktív évek alatt olyan megtakarításba fognunk, hogy vágyainkat valóra válthassuk, és ne tekintsünk félelemmel, pesszimistán életünknek arra a szakaszára, amikor a megérdemelt pihenést kellene élveznünk....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ebből a nyugodt,megérdemelt nyugdíjas hétköznapokból szar sem lesz!-a magyarok korán halnak,a férfiak mindenekelőtt.
A mindenkori kormány,állítólag a többség-már a tányérunkba is köpköd.Ilyen ütemben el is veszi előlünk-jó ha csak a tányérat..A GYEREKEINK a gyerekeiket,VAGY VILÁGRA SE HOZZÁK,VAGY CSOMAGOLHATUNK NEKIK,HA TÚL SOK AZ ÉHES SZÁJ(örökbe adás megkönnyítve-ÉRDEKES)
Ha nem éhen akkor fagyhalállal halhatunk,de kizárólag a sírunk sajátjogon megásása után.Köszönjük Vicktor hogy így védted meg az én nyugdíjamat is amiért 40 de mára már 43 évet éjjel nappal megszolgáltam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.