Legyen a sportra szánt pénzek költségvetésen belüli aránya 1 százalék - ezt a cél tűzte ki hatalomra kerülésekor a kormány. A költségvetés sportráfordításai nem sokat változtak az elmúlt években, viszont a kerülő utakat is figyelembe véve már közel van a kormány a céljához. "Nekem arról kell beszélnem, hogy Magyarországon ma egyáltalán nem magától értetődő dolog, hogy a kormány a labdarúgást támogatja. Én megértem azokat, akik kételkednek, sőt azokat is, akik ezt egyenesen ellenzik" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, amikor aláírta a Magyar Labdarúgó Szövetséggel kötött megállapodást, amely többek között újabb 40 milliárd forintot irányzott elő stadionrekonstrukcióra.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Igazmondó Orbán Viktor megmondta, a sport fontos.
Jobb volna, ha azt mondaná, hogy az oktatás, az egészségügy a nagyon fontos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gala2cse
@RÁKOS: Hát vannak is itt egy páran, pl. entero, Csizmás Kond, lenhardtibolya, stb.
Arról lehet felismerni őket, hogyha kérdezel valamit, akkor megkukulnak és nyomják az emúttnyócévet, a Gyurcsányt, meg a Bajnait. Úgy hallottam, Hogy Oszkó visszatér a pol. életbe, tehát mostmár lehet Oszkózni is.
RÁKOS
@gala2cse: a csizmásnál már tapasztaltam is...
kkalman
@töky: Rájöttem. Elfelejtettem idézőjelbe tenni az "igazmondót".
nusika
szabadsag.ro/szabadsag/servlet/szabadsag/template/news%2CPQuickNewsScreen.vm/id/29239;jsessionid=6AB88323854EF7B87CBEE7EC9D74D082
Nagyon szép, ha támogatunk külföldi egyetemeket, de... a magyarországi egészségügyet, oktatást...beiskolázó.gyerekeket, mennyivel segítették ki???
mátmar
Ez a FideSS Fütyi még álmában sem mond igazat.
kukac50
Hány százalék emelést kapnak azok akik 50 ezer forint alatti összegből nyomorognak.
A költségvetés nem 1 százalékát költik el stadionokra hanem sokkal többet.
Ilyen butának képzeli Orbán a Népét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.