Vegyük át még egyszer: a Fidesz számára nemzeti ügy a rezsicsökkentés. Ezzel összefüggő kétharmados rettegésének legyőzése érdekében aláírásokat gyűjt (a Kubatov lista aktualizálása mellett) azért is, hogy nehogy kiderüljön, Magyarországon a nép, szíve szerint a rezsiemelést támogatná. Majd mikor összegyűlt a kereken két és fél milla csökkenést (!) támogató aláírás, a párt hálálkodó leveleket küld szét pontosan ennek a két és fél milliónak, miszerint venne részt léccilécci az országos hálálkodó turné hozzá legközelebb eső állomásán szervezett fórumon. Ahol majd tájékoztatják múltról, jövőről, és imába foglalják a nevét. Eddig világos. Ha a rezsicsökkentés valóban nemzeti ügy, hogyan lehetséges, hogy egyeseket mégis ki lehet zárni belőle? Mert ha mondjuk ki van írva, hogy zártkörű házibuli, akkor Berkecz Balázs, vagy X és Y nem tolja oda az arcát, főleg, hogy meghívót sem kapott. Én se frekventálom az olyan helyeket, ahol nem szívesen látnak, vagy ahol nem jön be a pofám. De ez itt...

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Ki a franctól kell megvédeni a rezsicsökkentést? Istenre mondom, -írom- ezeknek üldözési mániájuk van.
Szerintem egy védeni való dolog van: Magyarországot megvédeni Orbántól és a Fidesztől.
Remélem erre is sor fog kerülni 2014-ben, és akkor mindent megfogunk védeni, ezt mindenesetre megtanultuk. Még Selmeczi Gabikától /bocsánat szóvivő szenátorasszonytól/ is megvédjük magunkat.
Fájdalomdíj gyanánt vehetünk neki kiflit.
sport50
majd a fidesz-kdnp megmondja ki a nemzeti,és ki nem!!!mert ők aztán tudják!!(kubatov lista)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.