Bajnai Gordon 2011-ben alapított tanácsadó cége eredményes két évet tudhat maga mögött, a 2012-es üzleti év után 26 milliós osztalékot vehetett fel - írja a Napi.hu.

Bajnai Gordon (született Bajnai György Gordon) a 2010-es kormányváltást követően néhány hónapos pihenés után üzleti tevékenységbe kezdett: a cégbíróság 2011 januárjában jegyezte be tanácsadó céget, az Ebit Consulting Kft.-t, amelynek egyszemélyes tulajdonosa és ügyvezetője. Az üzleti és egyéb vezetési tanácsadással foglalkozó társaság jegyzett tőkéje 8 millió forint; működésének első évében 17,7 milliós, tavaly pedig 45,7 millió forintos nettó árbevételt ért el - derül ki a Céginfo.hu adataiból.

Az Ebit Kft.-vel szemben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) végrehajtási határozatot adott ki idén augusztusban, hogy miért, az nem derül ki a cégadatokból, az azonban látható, hogy a határozat csak néhány napig, augusztus 6-tól 9-ig volt hatályos. Így vélhetően a cég vagy a NAV figyelmetlenségéből jutott el végrehajtási határozatig az ügy.

Rengeteg további izgalmas részlet a Napi.hu oldalán >>>

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
"Az exminiszterelnök már sikeres menedzserként és vagyonos emberként szállt be a politikába 2006-ban" ÉS ennyi...Ennyi nekem bőven elég...nézzük meg most akkor a cigánypávát is hogy milyen anyagi helyzettel szállt be a politikába, milyen munkahelye volt előtte és most hol tart...na melyik akkor a nagyobb élősködő féreg?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hattorihanna
@furfang: Ezek után már csak egyet kérnék a magyar népnek,FELVILÁGOSODÁST!!!
Minden egyes általad felsorolt pozitívumot meg tudnék cáfolni,de se időm se kedvem.
Mondjuk már az is sokat el árul a gondolkodásodról hogy idézlek: "nem a mutyi okán nem tetszik a trafik"...Ha egy szép napon a te megélhetésed vennék el,kíváncsi lennék mit szólnál hozzá???
Még hogy kárpótolták a Mal károsultakat,és szerinted miért pont MOST,mikor lett volna rá bő három évük?
Az árvíz megakadályozását rohadtul nem nekik köszönhetjük,hanem azoknak akik helyt álltak a gátaknál,de irányítás szempontjából sem érdemlenek dícséretet,mivel a pöpec hóviharos balhé után,már égett a bőr a pofájukon,és odafigyeltek végre egyszer amire kellett,arról nem is beszélve hogy egy kiszámítható esemény volt bizonyos szintig.
Gratulálok az agymosásodhoz,sikeres volt.
furfang
@hattorihanna: Mit mondjak erre, innen nézve én is azt látom, hogy a másik oldalon ti is csak azt, és úgy láttok, ahogy belétek sulykolják. Én meg a ti agymosásotokhoz gratulálok.Sikeres volt.
vidi500
@hattorihanna: "Ha egy szép napon a te megélhetésed vennék el,kíváncsi lennék mit szólnál hozzá???" Jogos az aggodalom, viszont ebből adódik a következő felvetés. A rablóprivatizáció során 1 millió munkahely, azaz több millió ember megélhetése veszett el véglegesen. Ez valahogy sosem kapott olyan hangsúlyt a médiában, sohasem korbácsolt fel olyan indulatokat, mint a trafikmutyi. A trafikmutyit én is elítélem, bár nem dohányzom, így közvetlenül nem érint.
amaramaistanna
Szívesen látnám Orbán vagyonosodási útját!Bajnainál nincs titok,de hogyan gazdagodott meg az a miniszterelnök,akinek eddigi életében csak a parlament volt a munkahelye?
hallgatag
Egy mérlegbe kellene tenni egyik serpenyöbe a Bajnaivagyont, a másikba az orbánvagyont...Kritikus lenne a kilengés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.