Egy rendőrautó szorult két villamos közé csütörtök délután Budapesten, a Corvin-negyed megállónál - látszik a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalára feltöltött fényképen.

A BKK tájékoztatása szerint a baleset miatt a nagykörúti villamosok az újbudai végállomások és a Blaha Lujza tér között nem közlekednek, ezen a szakaszon pótlóbuszok járnak.

Rendőrautó szorult két villamos közé a Corvin-negyednél

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
@nyanya001: egyértelmű h a villamos hibázott! :D Nem tért ki a rendőr elöl :D XD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
@kiskutyauto: Amit az elmúlt években a rendőrség összehozott (halálra verés, elsősegély-dobozok miatti basztatás, korrupció, királykodások, végignézni ahogyan összevernek embereket az orruk előt stb. stb.) nem csoda, hogy az emberek többsége a rendszer aljadékának tartja a rendőröket.

Ha valaki szarban van háromszor meggondolja, hogy segítségül őket hívja.
Nakimaga
3 járművezető közös erőfeszítésének az eredménye !:)
A sin pálya használat jogosságát törvények rögzítik !
vukkocska
@kkalman: azért a KRESZ azt is írja, hogy elsőbbsége van a megkülönböztető hang- és fényjelzéssel közlekedő járműveknek. Ugyan ez már nem látszik, nyilvánvalóan. Természetesen a rendőrautó vezetője a hibás a balesetért.
@Brother Louie: az emberek többségébe tartozom én is, és nem tartom a rendszer aljadékának a rendőröket. Közlekedési baleset sajnos nagyon sok van. Több évtizede vezetek, de ilyen balesetet még soha nem láttam. Remélem egyszeri és megismételhetetlen. :) Egyéb balesetet viszont rengeteget, még halálosat is. Úgy tűnik, az egész rendőri utálatodat belesürítetted ebbe a balesetbe.
@Dr. Felipe: mi van? :)
dömdödöm
És a legszebb az egészben az hogy ahelyett hogy letolatott volna róla a 2 villamos és azt a kék fehér száguldunk és mérünk ócskavasat elvitték volna onnan de azonnal ,inkább otthagyták és olyan hiper dugót csináltak a körúton hogy öröm volt nézni ,azután villamospotló buszokat vetettek be ami szintén nem tudott rendesen közlekedni a kialakult torlódás miatt . :-(
szöszmösz
A Híradóban egy szemtanú azt nyilatkozta, hogy a rendőr autó nem használt megkül. jelt. nem ninózott, a rendőr meg azt mondja, hogy igen. Nem tudom megint, ki hazudik. Mindkettő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.