Magyarország nem hagyja magát! Védjük meg a rezsicsökkentést! címmel a kormány országjáró rendezvénye Szegedre, a megyeháza épületébe érkezett. B. Nagy László országgyűlési képviselő, kormánymegbízott, Bohács Zsolt és Font Sándor országgyűlési képviselő találkozott több száz szegedivel. B. Nagy László 40 ezer Csongrád megyeiről számolt be, ennyien írták alá a rezsicsökkentést támogató ívet. Az országban ugyanezt szerinte 2,2 millió ember megtette. Font Sándor a kormány hihetetlen küzdelméről és a nemzeti becsület megvédéséről tájékoztatta a megjelenteket. Elmondta, hogy a nyugati tőkés szolgáltatókkal a szocialista kormányok a magyar emberek számára előnytelen szerződést kötöttek, amit a jelenlegi országvezetők igyekeznek helyrehozni. Diagramokkal, táblázatokkal is bemutatta a mostani, sikeres rezsiharcot.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
@Dr. Felipe: Vajon, ki cipelte a 100.-Ft-os érméket?
Dr. Felipe
A rezsiharc folytatódik!

A front elérte Szeged városát is. A 40 ezer fős fide SS rohamgránátos, páncélos hadosztálya B N L SS obergruppenführer vezetésével bekerítette a várost és elkeseredett utcai harcot folytat a hazaáruló gyurcsányista imperialista erőkkel szemben. Utcáról utcára, házról házra járva véres küzdelem árán csökkentik a rezsit. A tüzérségi ütegek diagramokkal és táblázatokkal ágyúzzák a bunkerpolitikát folytató libatolvaj bajnai gárda állásait.
B ZS százados és F S törzszászlós parlamenterek fehér zászlóval a kezükben bementek a városba ahol több száz szegedivel találkoztak és biztosították őket hogy a hős felszabadító rezsicsökkentő erők rövidesen felszabadítják a várost az elnyomó gyurcsányista és bajnaista gárdák fogságából és menthetetlenül felmorzsolják őket.

Magyarország nem hagyja magát. Magyarország jobban teljesít. Megvédjük a rezsicsökkentést.
Szép magyar vitézek, aranyos leventék.
kedwes
@Dr. Felipe: Vajon, ki cipelte a 100.-Ft-os érméket?
yazo64
Egész Csongrád megyéből 4o ezer aláíró?
Alig több mintha a lakótelepünkön mindenki aláírta volna...
Dr. Felipe
@yazo64: Hát ha a 40 ezret beszorozzuk a 19 megyével akkor az 760 ezer aláírás. Ami köszönő viszonyban sincs a 2.2 millával amivel dicsekednek. Hát úgy tűnik megint hazudtak a rohadékok.
yazo64
@Dr. Felipe: Ha 18-cal szorozzuk még kevesebb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.