A tavaly júliusban bevezetett KENYSZI TEVADMIN (Központi Elektronikus Nyilvántartás a Szolgáltatást Igénybevevőkről és Tevékenység Adminisztráció). rendszer révén az utóbbi egy évben közel 260 millió forintnyi párhuzamosan, azaz jogtalanul igénybe vett szociális szolgáltatást szűrtek ki.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Mi marad statisztikai adat,vagy eljárás indul az elkövetőkkel szemben ?
qxy
Ez mind azért van mert odafent mindenkinek jut. és volt akinek nem ezért, csinált egy nagy ellenörzést és ezzel be is bizonyította, hogy na ezentúl neki is jut.
Azt mondjátok áá ez nem így van?
pedig ja.
gabrella
260 millió szociális csalás? Mindennek felderítése került 400 millióba?
vidi500
A kiszűrtek egy kis hányada éhen hal, vagy megfagy, nagyobbik része meg bűnözésből fedezi a kieső összeget, ami többe fog kerülni, mint a 260 millió.
gabrella
Tulajdonképpen ez már azt jelentheti,hogy nem kaphat semmiféle segélyt akiket kiszűrtek,csak valahogyan meghamisította a kérelmet,hogy kapjon egy kis 20 eft-ocskát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.