Az MSZP szerint Orbán Viktor "teherként tekint a nyugdíjasokra", a Fidesz szerint viszont ma nőnek a nyugdíjak és a rezsicsökkentés segíti a nyugdíjasok megélhetését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mint nyugdíjas tudom nem növekedett reál értéken a nyugdíjam. Ma már nem tudok belőle semmit sem félre tenni már egy könyvet is alig tudok megvenni mert az árai a csillagos égbe van. Persze, hogy hajtanak ránk az öregek általában elmennek szavazni. Én már egyiknek sem hiszek a Fidesz már az első ciklusban eljátszotta a szerepét az Mszp is csak a szédítéshez adja az arcát.
Január
Nem értem miért hivatkozik külön a nyugdíjasokra a Fidesz a rezsicsökkentésnél, hiszen minden társadalmi rétegnek "csökkennek" ezek a költségei. Tehát ne emeljük ki ezt a réteget, hiszen a fogyasztói kosaruk 20%-al emelkedett , na és mennyit is kaptak 5,2% emelést, akkor aligha élnek könnyebben, sőt...
A nyugdíjasok azok, akik rendre a piacon szerzik be a zöldséget-gyümölcsöt, és mit is lehet látni a piacon? Tele eladóval, nyugdíjas vásárló pedig alig van. Vajon miért? Kihaltak az öregek? - aligha, inkább azért, mert egyre kevesebb jut zöldségre, gyümölcsre a pénzükből.
bencemacska
@Kádgyár: Micsoda??? Ilyen élelmiszerárak mellett az egy is elfogy!!!-:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.