Gyűlöletkampánnyal vádolta Zsigó Róbert (Fidesz) a baloldalt, melynek bajai jelöltjét obszcén és szexista megjegyzésekkel támadták, politikusainak rendezvényeit provokációkkal, spontán tüntetésekkel és sok más egyébbel zavarták meg. Nyilván a Fidesztől független erők. Szimpla kampánynak indult, de provokációval vegyes sárdobálássá fajult Baján a mai időközi önkormányzati képviselő- választás. A tétet leginkább az emelte, hogy az MSZP, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció Szigetszentmiklós után ismét közös jelöltet állított, és egy újabb, ráadásul inkább jobboldali körzetben aratott győzelem akár hangulatfordító politikai tendencia jele is lehet. Emellett Bajnai Gordon Baján nőtt fel, vagyis egy fideszes győzelem kommunikációs muníciót adna a kormánypártnak. Azért csak annak, mert a KDNP nem támogatja Kovács Csabát, aki állítólag Zsigó Róbert pártszóvivőnek, a város polgármesterének barátja, és egy iskolában biztonsági őr. Állítólag több fideszes is alkalmatlannak tartja Zsigó...

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Aztán még van pofája a maffiajobboldalnak gyűlöletkampánnyal vádolni a baloldalt.
Vasárnapiiskolás
Zsidórobi egy tróger hazudozó.Oszt jónapot.
human
Én már azt is durvának tartottam, mikor nálunk egész nap fel s alá járkált egy autó ezzel a felirattal: X nem lehet ellenzékben. X helyett persze a városunk neve volt. Az első gondolatom az volt, hogy akkor mi lesz, ha nem fideszes polgármesterünk lesz? Nem kapunk támogatást? Nem nyerünk pályázatokon? Akadályozni fogják a már folyamatban lévő beruházásokat? Nem rég meg hallottam, hogy egy kerületi fideszes jelöltünk meg is mondta. Ha nem fideszes polgi lesz, nagyon meg fogja bánni a város, és meg is érdemli. Mondta ezt mint helyi lakos. De látom baján sikerült igazán undorító kampány folytatni, ráadásul egy nővel szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.