Havasi Bertalan szerint nem hirdettek meg olyan programot a sajtó számára, hogy a miniszterelnök Bajára megy. Orbán Viktor azonban szétküldött egy olyan levelet, melyben a bajaiakat hívja egy lakossági fórumra.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
@Nyuszicsibe: ahoz képest, hogy az apja milliárdokat szór el a "sportra", meg ugye a csipszadóval terrorizálja a panelprolikat, meg a kólaadó, meg az egészséges életmódra való odafigyelésről papol az oktatásért felelő Miniszterasszony, a leányka igencsak dagadt.

Nem példaképnek való.
Nyuszicsibe
@Brother Louie: most mondjátok, hogy gyökér vagyok, de tényleg: a fogaival szántani lehetne... lehet ezért vette el a tiborcz-gyerek... az esküvőjén kifejezetten előnytelen volt a sminkje.
Brother Louie
@Nyuszicsibe: van már a családban egy traktor. A falopó.

Minek kettő?! =)
Nyuszicsibe
@Brother Louie: de a Ráhelre nem kell rendszám.
hallgatag
Most már a bvezér mellett mindenki hazudik ???
Sz@r lehet...
mátmar
Gyurcsány legalább bevallotta, hogy hazudtak reggel, délben, este! Nagy Vezetőnk is hazudik de nem vallja be! Sőt le is tagadja! Csak ne lehetne szembesíteni a hazugságaival.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.