Ha pedig gondos erőfeszítéssel sikerül programtalanul veszteni el a választásokat, akkor gyakorlatilag bebetonozzák Orbán Viktort a hatalomba. Az ugyanis nem program, hogy „nem szeretjük, mert diktátor, és fúj”. Annak idején a Duna-környékén is ismertté vált első római légiót szeptember közepe táján megalapító Nérót sem igazán hatották meg az ilyen jellegű kritikák. Kár áltatnia magát bárkinek azzal, hogy az önmagának is bármikor ellentmondani képes Vezért eléri a kritika.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha sikerül az ellenzéknek túllépni a nehézkes kezdésen és az összefogás egyértelműen látható lesz, akkor javulni fog a támogatottságuk. Szerintem az egyeztetések nehezén túl vannak. Most már foglalkozhatnak a kampánnyal.
RÁKOS
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
GeoCravker
@human: Olyan magas labdákat hagytak elszállni, amire azóta a Fidesz is rákészült. Úgy nem lehet összefogásra készülni valakivel, hogy előre közlöm (mint ann Juhász), hogy az ördöggel is előbb, mint az illetővel.
De szóljék belőled a proféta.
RÁKOS
@nahát: nem vagyok bajai én rákospalotai vagyok azért a rákos név is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.