Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter vasárnap televíziós interjúban beszélt a kormány terveiről. A miniszter elmondta, hogy jelentősebb adószabály módosításra nem kell számítani. Elmondta, hogy 2010 óta világos, hogy a cél az, hogy a magyar bankrendszer fele magyar kézben legyen. A devizaadós-mentésbe pedig csak akkor száll be a kormány, ha az nem veszélyezteti a hiánycélt.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maszlag
Tingi - tangi, egyszer igen,egyszer nem.
töky
Nem értem, hogy egy magánjogi szerződés kapcsán miért is kell az államnak kártérítenie a nem szerződő többi ember kárára? Ha beszáll, akkor nagyon sok devizahiteles röhögni fog a markába. Aki meg akkor józanul gondolkodott és nem deviza, hanem forint alapon vett fel hitelt mondjuk házépítésre, vagy lakásvásárlásra, az meg most fizethet a devizások helyett. Ha meg a vélekedések szerint a bankok átbaszták a klienseiket, akkor azok alakítsanak pertársaságot és indítsanak polgári pert a bankjaik ellen.
Meine Ehre heisst Treue
@töky: Szó szerint így gondolom magam is. A banknak és a kuncsaftnak kell ezt lezárni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.