Összesen akár tízmilliós nagyságrendű kártalanítást, illetve kártérítést is kaphat Schönstein Sándor, akit saját édesanyja, a fideszes képviselőnő, Balla Irma meggyilkolásának vádja alól mentett fel a bíróság. A fiatalember a 6 és fél évig tartó eljárásban 2 évet ült előzetesben megalapozatlanul. A rengeteg hatósági hiba miatt senkit nem vonnak felelősségre, és nem is nyomoznak tovább az igazi gyilkos után.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Nocsak, "A rengeteg hatósági hiba miatt senkit nem vonnak felelősségre, és nem is nyomoznak tovább az igazi gyilkos után."
Valakit nagyon bántana, ha kiderülne az igazság!
Pedig jobban örülnék, ha a valaki fizetne, mint én!
jancsipapa
Két évet húzott le börtönben . Ezért tízmillió kutyafasza .Vajon mennyit kapna Amerikában,Angliában,Németországban ? Dollár-vagy eurómilliókat .Itt lenne az ideje ,hogy ne csak az árak érjenek el a nyugati szintre . (és aki hibázott ,hanyag volt ,vagy szándékosan félrevitte a nyomozást ,ítélkezést legyen felelős )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.