A kormány eddig is megadott és a jövőben is meg fog adni minden segítséget a Nemzetközi Pető Intézetnek, az intézmény működését “a bukott baloldalon kívül” semmi nem veszélyezteti – mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján a Fidesz szóvivője. Hoppál Péter emlékeztetett arra, hogy a kabinet megduplázza a köznevelési szerződés alapján járó 105 millió forintos kiegészítő támogatást. Hozzátette, az intézet ezen kívül is közel félmilliárdos támogatás kapott. A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott, hogy a Nemzetközi Pető Intézetet övező, az elmúlt napokban felerősödő történetek “tele vannak hazugságokkal”, mert a baloldal visszataszító eszközöket használ. Mélységesen szégyellheti magát minden olyan baloldali politikus, aki a beteg gyerekek hátán kíván visszamászni a parlamentbe – mondta. Hoppál Péter leszögezte, hogy akik ma a Pető Intézet mellett kardoskodnak, azok hoztak döntéseket 2005 környékén az intézményt érintő megszorításokról. Amikor ezek ellen a Fidesz tiltakozott és segítő...

Forrás: pecsma.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
@Mobil123: De nem ám! Mi az, hogy a beteg gyerekek hátán (ha most cinikus lennék, azt mondanám, hogy nem púpos gyerkőcökről van szó) akar a parlamentbe jutni. A baloldalt ne keverje össze a KDNP-vel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.