Az eddig regisztrált 2,2 millió aláíró száma folyamatosan növekszik, már a 2,5 millióhoz közelít a rezsicsökkentést támogatók tábora – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára kedden Keszthelyen.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Basszus @entero: hányszor írtad alá??:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
igazszó
Kész röhejesek ezzel a rezsicsökkentés aláírással Az hogy nekik nagyon tetszik azt el is hiszem Képzeld el mennyit kapnak vissza a gázszámlájukból !?Tudod amivel a kocsifelhajtót is fűtik Nagyot kaszálnak, megint akik felveszik a nyugdíjuk mellett a három járandóságukat is (mert rájuk nem vonatkozik a törvény)A sok agy mosott zombi meg megy aláírni hogy 250 ft jóváírnak a villanyszámlájából miközben a boltban háromszorosában kerül minden !!. De nem is vártam tőlük ennél többet ha tudnának a nyomorultak gondolkodni nem oda szavaznának. Itt látszik jól milyen sötétek ! Odamennek és az utca összes lakóját (aki él aki nem) alá hamisítják !!Így megy ez a keresztényi fidesznél Csalnak . lopnak , hazudnak
leszúrt rittberger
Már nem is lehet sehol aláírni, mitől növekszik? :DDDD
entero
@igazszó: Nekem jelentősen csökkenti a számláimat a rezsicsökkentés, mégsem tud meghatni. Akik eddig is a sokat fogyasztók közé tartoztak, azokat hidegen hagyja pár tízezer havonta. Inkább a kevesebbet fizetőknek kellene kicsit örülniük, mert az árak így is, úgy is emelkedni fognak, de legalább van, ami csökken.
Hellcat
És ebből mennyi a kamu aláírás...na meg ugye ha aláírásonként 100 forint...250 millió forint...bezzeg a pető intézetnek még mindig nem jut.
marlin
@entero: Azért azt valóban nem gondoltam volna rólad, hogy "nagyívben" lesz@rod az Orbán Viktor rezsicsökkentését!! :))
Természetesen a "rezsicsökkentés" az jó(!)? de az, hogy az (idióta) pardon unortodox, azaz idióta NEMZETI gazdaságpolitikával a rezsicsökkentés ellentételezését többszörösen "visszaveszi" a zemberektől, az meg nem jó!!
Írhattok ti alá ötmillióan (Rákay Kálmán után) is az embereknek akkor is kevesebb marad a "hónap végére", mint a rezsihumbuk előtt!!
igazszó
@entero: Ez nem segít semmit a szegények sorsán Azoknak többet kéne adni a rezsibe hogy tényleg értelme lenne mert így csak kifizetik a sok pénzt a nagy fogyasztóknak téged nem hat meg a szegényeken nem segít észre se lehet venni!Jó szándék rossz a módszer és az elosztás Az segítene ha mindenkinek lenne annyi bére hogy meg tudjon élni és ebbe a rezsi fizetése is beleértendő

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.