Nyílt levélben szólította meg a Facebookon Orbán Viktor miniszterelnököt egy édesapa, aki szerint gyermekével ott volt az átkelő gyalogosok között, akik közé hajtott a megkülönböztető jelzést sem használó autó még kedden reggel.

levélben az édesapa kéri az ügy kivizsgálását.

Az Orbánt szállító autó a gyalogosok közé hajtott?

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát a pórnép miért nem takarodik le a zebráról mikor a fényességes közlekedik. Meg is habonyozhatta volna őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zolibá
Semmik vagytok... senkik akik csak arra jók , hogy a dolgozó hangyanép ki ne haljon. Az ixelésről majd intézkedem. 1-2 busz tesó és már megvan a többség.
gugu45
T. Váradi Úr!
Ha egy kicsikét figyelmesebb lett volna,jobban megnézte volnan az autó ablakát, láthatta volna, hogy azon ki volt rakva a zorbán keze, Mindez azért, és azért is hajtott a gyalogosátkelőn lévő tömegbe, hogy minél többen kezet csókolhassanak neki.
- Látja, miről maradt le?! De Ön -eléggé el nem itélendő módon- csak a saját és ghyereke épségére vigyázolt, a lényegről tudomást sem vett!
turbó
Ebben a blogban csak a kiindulás hamis: ez az édesapa - Váradi László - ott sem volt, csak valakitől hallotta, aki valakitől hallotta, hogy arra járt Orbán autója, és stb. Ezután ez az úr, Váradi László, a senki által meg nem választott PM senki által meg nem választott képviselője - aki a hírt Szabó Tímea senki által meg nem választott PM - es képviselőtől hallotta, aki szintén mástól hallotta, nyílt levélben szólítja föl Orbánt. Szó se róla, ha a dolog valóban (valóban!) így, ott és akkor történt akkor Orbán vagy a TEK álljon elő a magyarázattal. Csakhogy erős a gyanúm, hogy ennek a párbeszédképtelen balhés társaságnak a becsődölt Pető cirkusz után kell valami újabbat keresni.
human
@turbó: Mielőtt ilyen hosszadalmasan írnál hülyeségeket olvasd el, amit az apa írt.
vukkocska
Ez a sztori kitalált, PROVOKÁCIÓ. Bajnai gárdisták voltak a helyszínen, nem is az édesapa és gyermekei, illetve egyéb gyalogosok. Kiprovokálták, hogy közéjük hajtsanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.