A Fidesz szerint a szocialisták csak hergelni képesek a munkavállalókat, akiket akkor sem segítettek semmivel, amikor lehetőségük volt rá.

A kormánypárt így reagált arra, hogy Gúr Nándor MSZP-alelnök szerint keményebben kellene fellépniük egyes szakszervezeteknek a kormány munkavállalókat sújtó intézkedéseivel szemben.

"Magas adók, csökkenő fizetések, dráguló megélhetés és megduplázódott munkanélküliség – a szocialisták kormányzásuk alatt ennyit tudtak tenni a munkavállalókért", és ha rajtuk múlna, ugyanazt a veszélyes és szélsőséges politikát folytatnák, mint korábban, így megint a munkavállalók húznák a rövidebbet – írta a Fidesz sajtóirodája az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

A kormánypárt szerint a szocialisták magas adókulcsokkal sújtanák a munkavállalást, 32 ezer forinttal csökkentenék a minimálbért, szűkítenék a családi adókedvezményt, és eltörölnék a rezsicsökkentést.

"A bukott baloldal kormányzásával szemben" ma csökken a munkanélküliség, 207 ezerrel többen dolgoznak, mint a kormányváltáskor, és a munkahelyvédelmi akcióban már több mint 740 ezer, nyugdíjhoz közeledő, pályakezdő, kisgyermekes, illetve alacsonyan képzett munkavállaló foglalkoztatását segítik – közölte a Fidesz.

Végül megjegyezték, hogy a családi adókedvezménynek, a 16 százalékos adókulcsnak, a rekord alacsony inflációnak, a minimálbér-emeléseknek és a béremelési programoknak köszönhetően a fizetések és azok vásárlóereje is tartósan nő a kormányváltás óta.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Uborkakulcs
207 ezerből 206998 közmunkás. A fennmaradó 2 fő államilag generált, felelősség nélküli beosztásban van elbújtatva. De az is lehet, hogy a számok fordítottak.Hazug disznók!
Hellcat
És van pofájuk! Ez a szardobálós rágalmazó fidesz propaganda mindig meg tud lepni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.