A Fidesz ragaszkodik az ingyenes készpénzfelvétel lehetőségéhez - jelentette ki a párt parlamenti frakcióvezetője, aki azt kérte a nemzetgazdasági tárcától, hogy olyan javaslatot készítsen, amelyben legalább havi két ingyenes pénzfelvételt biztosítanak mindenkinek. Rogán Antal csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva hangsúlyozta, fogyasztói jognak tartja az ingyenes készpénzfelvételt. A politikus szeretné, ha október közepéig a parlament elé kerülne ez erről szóló indítvány. A jogszabályban szigorú feltételeket fognak kikötni arra vonatkozóan is, hogy az ingyenességre hivatkozva ne lehessen megváltoztatni más díjakat, például a bankszámlavezetését - közölte a frakcióvezető. "Az ingyenes készpénzfelvétel (...) minden fogyasztónak jár. Nem olyasmi, amit kegyként lehet adni vagy éppenséggel nem adni" - fogalmazott Rogán Antal. Szerdán kormánypárti forrásokra hivatkozva több portál is arról írt, hogy az átlagfizetés körüli összeget, nagyságrendileg 150 ezer forintot...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Nekem eddig is lehetett!! De nektek hála már nem, mert a qrva tranzakciós szarotokat átterheli a bank. Most meg ott veritek a melletek , hogy ingyen legyen két felvétel 150 e. Ft-ig?? Gusztustalan népség vagytok!!
tivoli
Hirtelen eldöntik, pénzt pénzért. Kis vita ide, kis vita oda, aztán örülhetünk, hogy legalább 2x megússzuk az akciót. Mindenki jól jár. A bank kap pénzt, az ügyfél meg boldog.
jancsipapa
Ha tényleg számítana valamit is a pórnép akkor ezt átgondolva ,a tranzakciós illetékkel együtt bevezették volna . Mert az már megy ,erről meg csak a szájukat tépik ...
coyote3
@Mobil123: Ja, barátom jön a választás...:)
Mobil123
@coyote3: De attól még elmennek a jó bús picsába!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.