A párt kommunikációs igazgatója szerint a mostani kormány jobban teljesít az idősek ellátásában, mint a korábbi szocialista és mint más európai kabinetek. Kocsis Máté csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a szocialisták most mindenfélét ígérgetnek a nyugdíjasoknak, ám "homlokegyenest az ellenkezőjét" tennék. A Fidesz sok vállalást tett a nyugdíjasoknak, és ezeket teljesítette is - közölte a politikus, megemlítve a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését és az infláció feletti nyugdíjemelést. Hangsúlyozta, a rezsicsökkentés ugyancsak jelentősen segíti a nyugdíjasokat, majd kiemelte azt is, hogy az új büntető törvénykönyv szintén védi az időseket, hiszen minősített esetté nyilvánította az ő sérelmükre elkövetett rablást, bántalmazást, kifosztást és csalást.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"az új büntető törvénykönyv szintén védi az időseket, hiszen minősített esetté nyilvánította az ő sérelmükre elkövetett rablást, bántalmazást, kifosztást és csalást"_ Esetleg ha a rendőrök nem félnének a barna népségtől akkor talán még könnyebben meg lehetne védeni ai időseket. De hát pintér sanya rendet tett!!! (maga és a vezír utcájában!!)
dr. prédikátor
Folyamatosan hazudtok, ha úgy lenne ahogy mondjátok akkor a nyugdijasnak nem kellene nyomorogni,a nyugdíjakat is emelitek úgy e novemberben ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.