Tarlós István azonnali hatállyal menesztette az FTSZV vezetőjét. A főpolgármester belső vizsgálatot rendelt el, mert többen azt állították, hogy a cég illegálisan üríti a szennyvízet egy pestlőrinci területen. Bűnszervezet szervezhette az ürítéseket. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ugyan közvetlen felelőssége nem állapítható meg. Akkor miért rúgta ki? Egyébként az előző polgármesternek, Dr. Mester Lászlónak sok évébe került, amíg rendet rakott a Cséri telepen. A Fidesznek 3 év elég volt, hogy a korábbi állapotot helyreállítsa. Ettől függetlenül, végre egy határozott intézkedés az illegális szennyvízszállítás megszüntetésére.
marlin
@vukkocska: És mit gondolsz, most majd a Pista fog szippantani??
Szerintem már megvan az a samesz akit holnap kinevez a Pista a "brancsból"!!
vukkocska
@marlin: Az teljesen biztos. Attól függetlenül a Cséri telep lakói irtózatos bűzben élnek. Remélem valaki büntetőeljárást kezdeményez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.