A jövő évi választás előtti munka elvégzésére buzdította a Fidesz XXV. kongresszusának résztvevőit Orbán Viktor újraválasztott pártelnök, miniszterelnök szombaton.

Minden voksra szükség van, és az összes begyűjthető szavazatot be is kell gyűjteni – mondta a tanácskozást záró beszédében a kormányfő, felhívva a résztvevők figyelmét, hogy ehhez mindenkinek minden munkát el kell végeznie a maga területén, nem lehet kiengedni, nem lehet lazítani, lustálkodni. "Győzni fogunk, de csak úgy (...), ha fel tudunk nőni a feladathoz" – hangsúlyozta.

Szavait azzal zárta, hogy Magyarországnak már csak egy csatát, a gazdasági függetlenség csatáját kell megnyernie. "Aki nem végzi el tisztességesen a munkát, nem ad bele mindent, és nem teszi meg azt, amit a helyzet megkövetel, az jön nekem 25 évvel" – mondta Orbán Viktor a politikában eltöltött éveire utalva.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Már megint harcolni akar?? na ne!!:-)) Tiszta komcsi szövege van!!:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kata53
Adok én neked olyan 25 évet, hogy belegebedsz, mint az a sok magyar ember, akir több mint 3 évalatt tönkretettél, megloptál, akinek megváltás lenne, ha téged, te törpebalf@sz végre kivonnának a forgalomból!!!
RÁKOS
Orbán bán meg jőnn a nyugdijjamal ...
RÁKOS
@Mobil123: lényegében egy jobboldalinak álcázott ujkommunista bandával állunk szemben...sajnos ez az igazság
Yoda69
donorban a barsonyszekbol egyenesen az elmegyogyintezetbe fog kerulni jovo evi buktaja utan.
sport50
felhívta a figyelmüket azoknak akiknek idáig csak adott,/persze a mi róvásunkra/,hogy tartoznak neki...
valakiaki
A csalással begyűjtött szavazat is begyűjthető a logikája szerint, tehát felszólította a párttársakat hogy csaljanak el annyi szavazatot amennyit csak tudnak? A hülye cigányt még a közmunka sem rettenti el attól, hogy egy fél szál kolbászért eladja magát, lásd Baja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.