A Fidesz ellenjelölt és ellenszavazat nélkül újraválasztott elnöke, Orbán Viktor kongresszusi beszédében - ha ez egyáltalán lehetséges - újabb fokozatba kapcsolata a háborús retorika elemeit. A felszólalás meglepetést nem tartalmazott, Orbán a rezsicsökkentésre építi fel a 2014-es kampányt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Orbán a rezsicsökkentésre építi fel a 2014-es kampányt."

Mivel semmi másra nem vagy képes tökikém. A gazdaság romokban, befektetők sehol, százezrek az utcán, oktatás, az egészségügy szétcseszve, és az emberek úgy menekülnek, hogyha volna tengerpartunk, akkor valószínűleg evezős négyesekben már megvertük volna Kubát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Mobil123: Akkor visszakérdezek: Te látsz olyan civilt, akinek nincs - mondjuk, nem kötődése, de legalább - vonzalma valamelyik párthoz, vagy valamelyik párt programjához? A civilek önmagukban semmire nem képesek, maximum elmondják időnkét, mit szeretnének, vagy mit nem szeretnének. De minden civil is, ahogy minden politikus is, ahogy hatalomba kerül, megváltozik. És nem jó irányba.
Mobil123
@nemkati: Hát azért írtam, hogy langyi lett az egész:-) Na a lényeg hogy rühellem a politikusokat ennyi! Minden szentnek maga felé hajlik a keze, és ez érvényes mindenkire!!
Nincs bal- vagy jobb oldal. tehát benne a maradtunk a sz@rban.
nemkati
@Mobil123: Hát még én hogy nem akartam! :)
bretagne
@Mobil123: Ugyan akkor tanulságos is. Mi a tanulság? El kell őket zavarni. Álságosak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.