Orbán Viktor, a Fidesz jelenlegi elnöke, miniszterelnök az egyetlen pártelnökjelölt a Fidesz XXV. kongresszusán. Alelnöknek előzetesen Kósa Lajost, Pelczné Gáll Ildikót és Pokorni Zoltánt jelölték, akik jelenleg is betöltik ezt a posztot. Negyedik alelnöknek a helyszínen Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt jelölték.

Mindezt Kocsis Máté, a kongresszus levezető elnökségének tagja ismertette a szombati budapesti tanácskozáson.

Hozzátette: a mandátumvizsgáló, ügyrendi és összeférhetetlenségi bizottság tagjának jelölték Bóka Istvánt, Erdős Norbertet, Nagy Gábor Tamást, Répássy Róbertet, Horváth Zsoltot és Bohács Zsoltot.

A számvizsgáló bizottság tagjai Bánki Erik, Kiss Imre László, Dancsó József, Menczer Erzsébet, Papcsák Ferenc, Vas Imre és Bencze Gábor közül kerülnek majd ki. Az utóbbi két testület 5-5 tagú.

A küldöttek az elnökről narancssárga, az alelnökökről citromsárga, a számvizsgáló bizottság tagjairól fehér, míg a mandátumvizsgáló bizottság tagjairól zöld lapon szavazhatnak. A voksolás egy órán át tart, a tanácskozás várhatóan 13.30-kor folytatódik.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Viktor király soha nem fog lemondani a hatalomról...
qxy
Próbálna más jelöltetni magát! Holnap ő is drogos , csaló sikkasztó asszony verő korrupt lenne .
tűzróka0919
Így megy ez egy demokrata egyeduralmi kondába :) . Csak 1 vezér kandisznó lehet ! A vadkan sem tűri a konkurenciát . Elmarja a gyengébbet . @coyote3: Min ?
Boszi27
Rögzíteni kell a noteszba. Ja, az alaptörvénybe, nehogy másnak eszébe jusson változtatni ezen.
coyote3
@tűzróka0919: Az egyedüli jelölésén .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.