Röpködnek a milliárdok a miniszterelnök tanácsadóinak. Krakkó Ákossal, a Fidesz-frakció korábbi sajtófőnökével - aki azóta a Hír Tv műsorvezetője - bruttó 9 millió forintos szerződést kötött a Miniszterelnökség. Ezért 2012 novembere és 2013 vége között Lázár János sajtókommunikációs tevékenységében működik közre. Alig változott tavaly óta a miniszterelnökségi tanácsadók köre és díjazásuk. Új név a listában Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, aki sportágakkal kapcsolatos kormányzati koncepciók kidolgozásában vesz részt évi 9 millió forintért. Hegedűs Zsuzsanna szociológus a társadalmi felzárkóztatás segítésére, a társadalmi konfliktusok kezelésére és megoldására szolgáló stratégiák kidolgozására, a rendszerváltás után az SZDSZ, az előző ciklusban a Fidesz képviselőjeként dolgozó Tellér Gyula a kormánypolitika társadalomelméleti háttérének tanulmányozására, politikai elemzések készítésére és tanácsadásra szerződött, Balogh Gábor öttusa-világbajnok pedig ugyancsak...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
@gabrella: miért ne mernék? milyen következményekkel kell számolniuk?
semmilyenekkel.
hetöndöe
Ezt akarta a sok idióta szavazójuk, vagy mégsem?
nemkati
"Röpködnek a milliárdok ..."
Nem most kezdtek el röpködni. De a röpködésük 3 éve nagyon felgyorsult. És ott röpködnek a közmunkások, segélyen élők szeme előtt. Ehhez pofa kell, jó vastag bőrrel.
keresztapa
Az ATV meg már megkapta a 11 milliót, vagy az nem újság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.