Rogán Antal frakcióvezető vezetésével munkacsoportot hozott létre a Fidesz, hogy megvizsgálják a rezsicsökkentés alkotmányba foglalását.

Rogán Antal a hétfői Fidesz-KDNP-frakcióülés után tartott sajtótájékoztatóján közölte: a munkacsoport – amelynek tagja a fideszes Szájer József, Gulyás Gergely, Németh Szilárd, Fónagy János és a KDNP-s Bagdy Gábor – feladata, hogy megfogalmazza: az alaptörvényben milyen szövegszerű javaslattal lehet "bebetonozni" a rezsicsökkentést, azaz hogyan tegyék kétharmadossá a nonprofit közműszolgáltatásokról szóló törvényt.

Az előterjesztés elkészítésére három hetet kapott a csoport. Ezt követően dönt a frakció arról, hogy azt beemelik-e az alkotmányba, vagy elégséges-e önmagában a nonprofit közműszolgáltatásokról szóló törvény elfogadása – ismertette a frakcióvezető.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Annyira nagyon unalmas már ez a rezsiátbaszás minden féle propagandaként való felhasználása...akár hányszor valahol meghallom a rezsi szót egyből a fidesz és az átbaszásai ugranak be pont mint a trafik szónál.
mariaberta
Mibe foglalják a rezsicsökkentést? Hiszen már nincs is alkotmányunk!
Rogánt fel kellene világosítani, mert fentiek szerint nem tudja, hogy nekik csak "alaptörvényük" van.
Bár az is lehet, nem is tudja, hogy annó mire szavazott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.