Az Alkotmánybíróság (Ab) elutasította a 2006-os őszi tömegoszlatásokkal kapcsolatos semmisségi törvény alkotmányellenességére irányuló beadványokat - közölte a testület internetes oldalán kedden.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@SwordFish: Egyszerű kérdést tettem fel, hogy jól értem-e a cikk tartalmát, erre te idejössz és szitkozódni kezdesz. Na akkor ki is a fröcsögő szardarab? Most bújt ám ki a szög a zsákból!!! És akkor a baloldal az agresszív mi? Innentől te is csak egy hitelét vesztett szemellenzős jobboldali fizetett (de lehet hogy annyira imádod az orbánt hogy ingyen is elvállaltad) agresszor vagy! kösz de az ilyenekből mint te nem kérek...nyomassad tovább a dumádat a kutyát nem érdekli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Turbó Pasi
@Don Quijote: Majd meglátjuk, a modik is ilyen vicces kedvükben lesznek-e. :-)
Don Quijote
@Turbó Pasi: Viccesnek tűnök? Kétlem, mert akkor hajnalig néztem a TV-t hogy a csürhe mikor kapja meg azt ami megjár neki. Sajnos gyenge volt a rendőrség mint a lepkefing!
Dr. Felipe
Gyalázat hogy a gyújtogató gerilla csapatok mindent megúsztak sőt még stadionokat is kapnak, a rendőri vezetőket meg bíróság elé hurcolják. Ilyen sehol a világon nincs.
Green Bloke
Úristen, mi van itt!

A Libás feltűzelte az indulatokat, a hívei már itt tombolnak és szétverik a fórumot !

Asszem, nem írok többet ide!
mátmar
Nagyon helyes! A gyújtogató, randalírozó csőcseléknek meg életjáradékot kell adni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.