Gáspár Győző kizárólag a Hír24-nek nyilatkozott arról, mennyire megviselte a bíróság döntése. "Reméltem, hogy sikerülni fog, végig bíztam a kedvező ítéletben, erre nem számítottam. Nagyon megviselt a tárgyalás, de nemcsak engem, hanem Beát is. A legrosszabb az volt, amikor a tárgyalóteremben, ahol csak újságírók és fotósok voltak jelen, azt sugdosták egymásnak: 'Miért nem kapott börtönt a büdös cigány?' Hát szerintem ez mindent elárul arról, aki mondta" - mesélte a Hír24-nek Győzike a tárgyaláson történteket.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Javasolnám a Propeller moderátorának a Gyűzike kimoderálását, notabene törlését, mert büdös cigányozik!!! És azt itten nem szabad!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Horizont: Na így már igazad van. :) Ha engem egy fickó megtámad, én is oda rúgok... :)
Csak egy cigányt nem alázok meg a cigánysága miatt, inkább amiatt, amivel rászolgál a megalázásra.
nemkati
Szoktam korrigálni a véleményemen, ha rávilágítanak a tévedésemre. Mert még én is tévedhetek. :))))
Orsós Rodrigó
@nemkati: "Egy nemcigány megkapja, hogy szemét csaló, ő kap hozzá büdös cigányt is"
A nemcigányok meg azt kapják tőlük, hogy büdös magyar paraszt, mocskos gádzsó, meg hasonlóakat. Sokkal többször lehet hallani cigányokat magyarozni, mint fordítva. A sajtóban persze erről sosem hallani. A magyarozásnak ugyanis nincs hírértéke.
Ha a cigány büdösmagyarozik, az csak véleménynyilvánítás, ha viszont a magyar cigányozik, az egyből rasszizmus, nácizmus stb.
silber13
@dr. prédikátor: Ha jól tudom a romázásra pedig a románok fognak berágni! Inkább ne tedd, ne akarj nemzetközi izét okozni!:-))
dr. prédikátor
@silber13: Kösz hogy szóltál, legközelebb a vendéglőben more pecsenyét kérek!A romákokkal meg nem akarok ujjat húzni, nem akarok nemzetközi izét!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.