Átvette a nyomozást a szombathelyi drogvideó ügyében a Nemzeti Nyomozó Iroda – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, a szervezett bűnözés elleni főosztály munkatársai már a helyszínre utaztak, elkezdődött az adatgyűjtés, és kihallgatások is lesznek. Információjukat az NNI megerősítette.

Mindez arra utalhat, hogy a videó, amelyen állítólag a fideszes szombatheyi alpolgármester látható kokain fogyasztása közben, nem manipulált és a rendőrség komolyan veszi az eljárást.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gala2cse
A mostani politikai viszonyok között a baloldal nem vállalta volna fel ezt a videót, ha nem valódi. Pontosan tudták, hogy a Fidesz ízekre szedi minden filmkockáját és ha csak egy kis minimális esélyt lát arra, hogy valami nincs rendben, akkor Selmeczitől kezdve az összes szóvivőjük már rikácsolná a tévében a bukott baloldal szövegét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
Simán bedobják, sőtt szó nélkül elengedik a kezét egy ilyen kis jelentéktelen politikusnak azt mutatván mennyire törvénytisztelő a fidesz. Még jól is jön nekik ebből a szempontból.. Persze vannak olyan az ország szempontjából nagyobb hatalommal rendelkező politikusok, akiknek semmiért nem engednék el a kezét és nem az minden bűnük, hogy felrántottak egy csíkot
pbalage
vigyázó szemeteket inkább a Papcsákra, meg a MOL dolgokra vessétek, de leginkább a MOL úgyre, mert az a legveszélyesebb a kerti törpére nézve.
coyote3
Még mindig nem értem, miért nem a hajából, vagy a körméből vetetett mintát...
Dr. Felipe
Én már várom hogy Hernádi elvtárs mikor borítja a bilit. Remélem a horvátok jól megszorongatják és énekelni fog. Akkor bizony sok dominó eldől, még lehet hogy a legnagyobb dominó is.
szablyafűrész
Egy röhej a kokós orvosi vizsgálati negatív igazolás, ugyanis a fogyasztás maradványa néhány napon belül teljesen kiürül a szervezetből, főleg ha nem napi rendszerességgel fogyasztott !

Ez a sunyítás is azt látszik igazolni, hogy bukta van !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok