Elvégeztette a drogtesztet a Markusovszky Kórházban Szombathely kokainozással megvádolt alpolgármestere, Lazáry Viktor. A drogteszt öt elemet vizsgál a kannabisztól a kokainig. Az alpolgármester mai vizsgálata negatív lett. A Wikipedia szerint a kokain 12 óráig (krónikus kokainistánál 10-22 napig) mutatható ki vizeletben.

Lazáry Viktor visszautasította a vádat. A politikus elmondta, hogy soha nem fogyasztott, jelenleg sem fogyaszt, és a jövőben sem fog semmiféle drogot fogyasztani.

Negatív lett a szombathelyi alpolgármester mai drogtesztje

"Nem tántorítanak el az ilyen vádaskodások, mindaddig tovább végzem a munkámat, ameddig a választók bizalmát élvezem" – mondta. Hozzátette: tudomásuk van arról, hogy a szocialisták folytatni akarják lejárató kampányukat, hamis fényképekkel, hamis videofelvételekkel, hamis hangfelvételekkel és ha kell hamis tanúkkal is készülnek.

Lázáry nem kíván további nyilatkozatokat tenni, konzultál az ügyvédjével, és meg fogja tenni a szükséges jogi lépéseket, hiszen nyilvánosan bűncselekménnyel vádolták meg.

Korábban Czeglédy Csaba azt állította, hogy egy videófelvételt hoz nyilvánosságra, amin az látható, hogy egy fideszes politikus kokaint szippant fel. A videó elég rossz minőségű és az látszik rajta, hogy egy ember valóban drogozásnak tűnő mozdulatokat végez.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@verőce21: Ennél már csak az szánalmasabb mikor a fideSS Baján fuvarozta az öreg nyuggerokat szavazni. Egy hagyományosan jobboldali körzetben ilyen mutyi szavazásra kényszerültek hogy győzni tudjanak. Szánalmas bagázs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@verőce21: szept.27. 10.19. Amit dr. Felipének írtál. Erre válaszoltam. Nem figyeltem, hogy többször hozzászóltál, mert akkor jeleztem volna, melyikhez szólok. :)
entero
@coyote3: ...hogy remekül tudsz másolni! :-))
human
@kukac50: Csak vizeletminta volt. Ott voltak az újságírók és videóra vették ahogy az orvosi vécéből egy üvegcsével távozik a képviselő, majd a doki viszi vizsgálatra és pikpak kész a negatív eredmény, amit kifele menet meg is lobogtatnak a kamerának. A doki a riportereknek elmondta, hogy a vannak vizsgálatok, amikkel hetekkel korábbi drogfogyasztás is kimutatható.
coyote3
@entero: Meg talán annyi, hogy utána néztem. Ellentétben veled, aki a pártutasítást fújja. Egyre gyakrabban futsz lyukra...:))))
verőce21
@coyote3: Jó is az, "lyukra futni" :D - (csak ne verem legyen.) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.