Kedd van, fél kettő, a békásmegyeri Gaudiopolis szeretetház előtt várunk. Hamarosan megérkezik Bajnai Gordon, aki az idősek világnapja alkalmából tesz látogatást. Miért éppen ide? „Oda megyünk ahol fogadnak”, tudjuk meg a stáb egyik tagjától, aki elismeri, hogy eléggé balul sült el a vasárnapi szobordöntés, pláne az a rész, amikor „Orbán Viktor” fejét és törzsét elcipelték a Terror Háza Múzeum elé, és közben Woodoo szertartás módjára szurkálták. A Hetek riportja.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
"Ők" alatt a Fidesz-KDNP kormányt, pártolóikat, követőiket, kedvezményezettjeiket, barátaikat és üzletfeleiket értem. "MI" alatt mindenkit, az előzőeken kívül. Mi, akik kárvallottjai vagyunk csillapíthatatlan hatalom- és pénzéhségüknek, arroganciájuknak, érzéketlenségüknek, cinizmusuknak, korrupcióiknak, csalásaiknak - tulajdonképpen minden tettüknek. Mi, akik közül sokan tíz év alatt se keresnénk annyit, amennyi ezeknek csak a költségtérítése 3 évre.
bretagne
@P-Márta: Nagyon fontos a kisvasút Felcsúton. Őrjöngenek a túristák, hogy nincs kisvasút! Az ember esze megáll.
P-Márta
@bretagne: Mi laktunk Felcsúton, egy kellemes község, nagyjából kellemes emberekkel. Persze ott is sikerült köpönyegforgatót megismernünk, na ezek ott jó partnerei a "Mutyi_Orbánnak" !
Szép a Váli folyó része is, úgy a 60 számú ház körül lehet egy beágazásnál a folyóhoz lemenni és arra van a vasuti sín is, amelyen régen is üzemeltettek embereket szállító vonatot, de NEM VOLT GAZDASÁGOS. Alig vették igénybe az ottani emberek.

Nos, most majd jó lesz a kisvasút, ahogy írtam, mert Orbán a Váli folyó melletti telkeket - úgy tudom, hogy ő - felvásárolta, a termény begyüjtéséhez, szállításához, munkások szállításához, a cselédjeik maximális kihasználásához a kisvasút is eszköze lehet, a MI, a MI, a MI PÉNZÜNKBŐL. Ilyen pofátlan ember, aki kormányfőként VISSZAÉL a hatalmával és a rábízott vagyonnal, nem is tudom milyen további minősítést érdemel!

Megismétlem, ha a 4,5 millió létminimum alatt élő ember nem mozdul meg 2014-ben a kormányváltásért, v. akár a "hitelesek", akkor megérdemli mindenki a sorsát...
bretagne
@P-Márta: Nem néznek az emberek tévét? Hogy mi megy a világban, amikor emberek összefognak és nem csak azok, akiket közvetlen baj ér, hanem az összes ember, aki nem ért egyet a hatalommal. Még tanulni kell ezt is, mint a demokráciát.
P-Márta
@bretagne: Több olyan ismerősünk is van, akik csak az "alap" adásokat foghatják, nem előfizetők, arra nincs pénzük. Mi pl. az általunk kiolvasott Népszavákat, Vasárnapi Híreket oda adjuk nekik és szívesen olvassák.

S mindezek után a beszélgetéskor csak ledöbbenek, mintha nem is értenék miről van szó, de azt érzik, hogy a nyugdíjukból nehez tudnak kijönni!
Ezek az emberek semmiféle gyülésre nem mennek el, bármelyik politikus jöjjön a városunkba!
bretagne
@P-Márta: Ezt bizony rosszul teszik. Igy csak a kormány jár jól. Sajnos. Legalább a kiolvasott újságokat olvassák el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.