Bajnai Gordon szerint Magyarországon a politikai kultúra sokkal mélyebben van, mint ami jó érzést okozna Magyarország polgárainak, de "ezt a fajta tahópolitikát Magyarországon a Fidesz, a Fidesz választási korifeusai honosították meg".

Az Együtt-PM választási szövetség vezetője erről más témában tartott pénteki sajtótájékoztatóján beszélt azután, hogy több kérdést is kapott a vasárnapi szobordöntéssel kapcsolatban, melyet a kormánypártok élesen elítéltek és erre szólították fel az ellenzéki pártokat is.

Bajnai Gordon úgy fogalmazott: "a sok erkölcscsőszi" felszólalást, amit az elmúlt napokban érzékelt, nem tapasztalta, amikor "minden sarkon akasztófával várják" a  tüntetők, ha bárhová utazik.

Bajnai: A tahóság Orbánnak köszönhető

Hozzátette: Baján pedig bebizonyosodott, hogy a Fidesz folytatta a "tahópolitikát" Teket Melinda ellen, amikor egy Zsigó Róbert helyi fideszes polgármesterhez személyesen köthető portál gyalázta nőiségében az időközi választás közös baloldali jelöltjét. "Ezt a fajta tahópolitikát Magyarországon a Fidesz, a Fidesz választási korifeusai honosították meg, ami nagyon rosszat tesz a magyar politikának" – fogalmazott Bajnai Gordon, aki szerint erre a helyes válasz az, hogy visszatérnek a helyes politikai kultúrához, ahol mindenkinek van lehetősége elmondani a véleményét.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

valakiaki
Pontosan így van. A fidesz előbb ragadott kardot és dobott sutba minden normát a kommunikációjában. Most meg beszartak a saját módszereiktől ezek a majmok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ostor
@SwordFish: Miért "röhögné"? Mert igazat beszél?
kukac50
A Fidesz minden aljasságra képes azért,hogy hatalmon maradhasson.
szablyafűrész
@martinpalermo: én sem a fizikai megjelenésre gondoltam, azért hivatkoztam a " polgári Magyarországra" és a "nemzeti" f*szomb***ákra !
martinpalermo
@szablyafűrész: Így sem jó ,!de legyen a rövidebbik vége a tiéd!
magyarbakancs
Mindenkit a saját fegyverével lehet legyőzni
Bajnai habitusa nem teszi ezt lehetővé.
Gyenge nincs szónoki képessége.
Ö igazi szakpolitikus és nem népvezéri stílusú.
Gyurcsány tudja egyedül felvenni a harcot szónoklásban Orbánnal..
2006-ban lemosta Orbánt Gyurcsány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.