Kedd van, fél kettő, a békásmegyeri Gaudiopolis szeretetház előtt várunk. Hamarosan megérkezik Bajnai Gordon, aki az idősek világnapja alkalmából tesz látogatást. Miért éppen ide? „Oda megyünk ahol fogadnak”, tudjuk meg a stáb egyik tagjától, aki elismeri, hogy eléggé balul sült el a vasárnapi szobordöntés, pláne az a rész, amikor „Orbán Viktor” fejét és törzsét elcipelték a Terror Háza Múzeum elé, és közben Woodoo szertartás módjára szurkálták. A Hetek riportja.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
P-Márta
Miért sült el balul? - meg kell védeni a szobor döntögetőket.
Különös, amikor
- Gyurcsány bábut akasztottak és égettek el, ez a MOTHOS "Mutyi-Orbán" kormány nem tiltakozott,
- nem tiltakozott EZ az ÓCSKA kormány akkor sem, amikor Bajnai úr nyakára kötelet ajánlottak !
- de lehetne a hasonló szituációkat sorolni,

Orbán? - miért ne lehetne gipsz figuraként ledönteni? - csak nem fájt neki? - lehet hogy "abba törött el a lábában" valami? - mindenesetre kiábrándító volt a kórházi jelenete, a lábújjainak a torz, kövér volta! - talán NEM KELLETT VOLNA ORBÁNNAK a kórházi bennt fekvését mindenáron igazolni, mintha ez ALIBI LENNE ahhoz, hogy nem akart elmenni a ZSIDÓ KONGRESSZUSRA...
bretagne
@P-Márta: Mindenben igazad van. Szerintem is undorító volt az a kórházi felvétel.
Nem értem, miért hiszik magukat különbnek? Miért csak nekik lehet akasztani és koporsóba rakni? Nem hiszem, hogy ilyen rövid az emlékezetük. Vagy szándékosan ilyenek??? Költői kérdés.
nemkati
Ennek a látogatásnak, de a riportnak is, nem sok értelme volt. Viszont van egy mondat, amivel nem értek egyet:

"eltörlik azt a szabályt, hogy nyugdíj mellett nem lehet dolgozni (lehet, csak ily esetben most nincs nyugdíj), "

Nem, nyugdíj mellett nem lehet dolgozni. Ugyanis az a nyugdíjas, aki nem kap nyugdíjat, az nem nyugdíjas. Tehát ha valaki nyugdíjba megy, és munkát vállal, akkor elveszik tőle a nyugdíjat, vagyis megszűnik nyugdíjas lenni.
Más kérdés, hogy parlamenti képviselők viszont kaphatnak nyugdíjat is, képviselői fizetést is. Minimum érdekes ez a helyzet.
P-Márta
@nemkati: erről szól az egész "Mutyi-Orbán" duma: kettős mérce, ők és mi ! - de megkérdezem,

KIK is az ŐK? - ÉS kik is a MI ??? Ilyen súlyos kasztosodás talán még Indiában sincsen!

A seggny@lóknak minden kijár! 25 millió feletti költségtérítések, elvégre fejétől - nem a lábától - bűzlik a hal:
„Tamás Kovács ?
Kiemelt hozzászóló

EZ MINISZTERELNÖK?
"Orbán Viktor ügyvéd foglalkozású felesége, Lévai Anikó is kivette a részét a páratlan vagyongyarapodásból. A gyermekei születése előtt a Nógrád Megyei Földhivatalnál dolgozott. Azt beszélik arra felé, hogy a megye területén lévő ércbányákat az Orbán család, valamint a FIDESZ- holdudvarába tartozó vállalkozók részére juttatta.
Orbán Viktor édesapja nem véletlenül lett dúsgazdag bányatulajdonos.
Már több szerző is leírta, hogy a FIDESZ a 90'-es években eladta a székházát. A FIDESZ-hez közeli cégek, a székházból befolyt pénzekből, megvásárolták az addig állami tulajdonban volt bányákat, amelyeket aztán jelképes összegért eladták Orbán Viktor édesapjának. A bányák jövedelmezőségének biztosításához, a meglévő politikai kapcsolatok révén, zsíros megrendeléseket szereztek a Dunai Vasműtől, valamint az autópálya építkezésekhez. Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik, amihez hozzátartozik egy Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen vásárolt és fenntartott horvátországi sziget az Adrián, valamint egy kb. 600 millió Ft. értékű jacht, ami francia lobogó alatt került nyilvántartásra..."

„”A Top 10 parlamenti költségtérítés:
1. Hörcsik Richárd (Fidesz) 26 800 000
2. Apáti István (Jobbik) 26 757 071
3. Vitányi István (Fidesz) 26 720 491
4. Lipők Sándor (Fidesz) 25 838 950
5. Gyüre Csaba (Jobbik) 25 421 801
6. Pálffy István (KDNP) 25 385 445
7. Firtl Mátyás (KDNP) 25 230 720
8. Jakab István (Fidesz) 25 230 720
9. Pósán László (Fidesz) 25 230 720
10. Ágh Péter...
P-Márta
@bretagne: nemkati-nál válaszoltam a felvetésedre is.
S, hogy miért hiszik magukat különbnek? - MERT HAGYJUK ! - ha többen mernénk szólni és MEGJELENNI a "Mutyi-Orbán" elleni tiltakozásokon, meginognának a magabiztosságukban.
Egyébként most éppen FÉL a "Mutyi_orbán" ! - félti a hatalmát a tervezett kisvasútját Felcsútra. Az ott egy holt rész, ahol felújítanak egy régi vasuti útvonalat. Orbán telkei a mellett húzódnak, ezért olyan fontos. Mondjuk, ha a ocsmány lábfejének - amit mutogattak a kórházi felvételen - a kis újja megsérülne tudjon kisvonattal a birtokain körülnézni !!!
nemkati
"Ők" alatt a Fidesz-KDNP kormányt, pártolóikat, követőiket, kedvezményezettjeiket, barátaikat és üzletfeleiket értem. "MI" alatt mindenkit, az előzőeken kívül. Mi, akik kárvallottjai vagyunk csillapíthatatlan hatalom- és pénzéhségüknek, arroganciájuknak, érzéketlenségüknek, cinizmusuknak, korrupcióiknak, csalásaiknak - tulajdonképpen minden tettüknek. Mi, akik közül sokan tíz év alatt se keresnénk annyit, amennyi ezeknek csak a költségtérítése 3 évre.
bretagne
@P-Márta: Nagyon fontos a kisvasút Felcsúton. Őrjöngenek a túristák, hogy nincs kisvasút! Az ember esze megáll.
P-Márta
@bretagne: Mi laktunk Felcsúton, egy kellemes község, nagyjából kellemes emberekkel. Persze ott is sikerült köpönyegforgatót megismernünk, na ezek ott jó partnerei a "Mutyi_Orbánnak" !
Szép a Váli folyó része is, úgy a 60 számú ház körül lehet egy beágazásnál a folyóhoz lemenni és arra van a vasuti sín is, amelyen régen is üzemeltettek embereket szállító vonatot, de NEM VOLT GAZDASÁGOS. Alig vették igénybe az ottani emberek.

Nos, most majd jó lesz a kisvasút, ahogy írtam, mert Orbán a Váli folyó melletti telkeket - úgy tudom, hogy ő - felvásárolta, a termény begyüjtéséhez, szállításához, munkások szállításához, a cselédjeik maximális kihasználásához a kisvasút is eszköze lehet, a MI, a MI, a MI PÉNZÜNKBŐL. Ilyen pofátlan ember, aki kormányfőként VISSZAÉL a hatalmával és a rábízott vagyonnal, nem is tudom milyen további minősítést érdemel!

Megismétlem, ha a 4,5 millió létminimum alatt élő ember nem mozdul meg 2014-ben a kormányváltásért, v. akár a "hitelesek", akkor megérdemli mindenki a sorsát...
bretagne
@P-Márta: Nem néznek az emberek tévét? Hogy mi megy a világban, amikor emberek összefognak és nem csak azok, akiket közvetlen baj ér, hanem az összes ember, aki nem ért egyet a hatalommal. Még tanulni kell ezt is, mint a demokráciát.
P-Márta
@bretagne: Több olyan ismerősünk is van, akik csak az "alap" adásokat foghatják, nem előfizetők, arra nincs pénzük. Mi pl. az általunk kiolvasott Népszavákat, Vasárnapi Híreket oda adjuk nekik és szívesen olvassák.

S mindezek után a beszélgetéskor csak ledöbbenek, mintha nem is értenék miről van szó, de azt érzik, hogy a nyugdíjukból nehez tudnak kijönni!
Ezek az emberek semmiféle gyülésre nem mennek el, bármelyik politikus jöjjön a városunkba!
bretagne
@P-Márta: Ezt bizony rosszul teszik. Igy csak a kormány jár jól. Sajnos. Legalább a kiolvasott újságokat olvassák el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.