Kényszerítés bűntettének kísérlete és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt feljelentést tett a rendőrségen Lazáry Viktor Czeglédy Csaba, a szocialisták önkormányzati frakcióvezetője ellen. A szombathelyi fideszes alpolgármester újabb drogtesztet is végeztetett pénteken, ami negatív lett, vagyis a héten ismét nem kokainozott.

Lazáry Viktort az ellenzék egy az internetre is felkerült videofelvétel alapján azzal gyanúsította meg, hogy kemény drogot fogyaszt.

Az alpolgármester az MTI-hez szombaton eljuttatott közleménye szerint büntető feljelentést tett jelentős érdeksérelmet okozó, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt ismeretlen elkövető ellen is.

Lazáry Viktor a közleményében azt írta: igaza biztos tudatában, saját döntése alapján, határozatlan időre felfüggeszti tagságát a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség szombathelyi szervezetében annak érdekében, hogy a folyamatban lévő büntetőügy ne terhelje a pártot.

A politikus ugyanakkor leszögezte: alpolgármesteri tisztségéről és önkormányzati képviselői mandátumáról nem mond le, munkáját továbbra is maradéktalanul elvégzi.

Hozzáfűzte: ígérete szerint október 4-én újabb "vizelet drogtesztet" végeztetett a szombathelyi Markusovszky Kórházban, amely ismét negatív eredményt mutatott. Mint írta, a drogtesztet a következő három hétben is elvégezteti majd és azok eredményét nyilvánosságra hozza.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@nemkati: Dehogy szokik le. Hétfőn drogozik, csütörtökre már nyoma sincs a vizeletben. Pénteken meg megy mintát adni és lobogtatni a papírt, amivel kitörölheti.
Úgy emlékszem elmondása szerint csak pár hétig fogja ezt játszani.
nemkati
@human: Akkor talán nem kéne már valami komolyabb vizsgálati eredményt felmutatnia, mint a pisilés?
human
@nemkati: Dehogy nem. Minden ötödik hozzászólás erről szól Én többet nem is koptatom a billentyűzetet e miatt. Tudja ő maga is, hogy vége a dalnak, de még vergődik egyet mint Schmitt Pali a nemzet golyóstolla.
aborisz
@Meine Ehre heisst Treue: Köszönöm a felvilágosítást !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.