A Fidesz szerint Magyarország elég erős ahhoz, hogy véghez vigye fejlesztéseit, ezért tartalmától függetlenül biztosan nem támogatják majd az Együtt-PM stadionstopra vonatkozó javaslatát.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Fidesz: Magyarország megteheti, hogy stadionokat építsen
Tényleg??
Miközben betegek százai ellátatlanok, életmentő műtétekhez nincsenek meg a felszerelések, iskolásgyerekek éhesen mennek az iskolába - A Fidesz megengedheti magának, hogy stadionkat építsen, és nem létező gatzdasági "eredményeiről" a fanok, fannék, egyéb faékek és békemenetisták agymosására "csasztuskákat" irasson??
Megtejheti??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
A kérdés az, hogy szükséges-e annyi stadion építés és felújítás. Vagy csak szeretett vezérünk megalomániája húzódik a háttérbe. Megnéztem a statisztikákat az első osztályú labdarúgó mérkőzések heti össz nézőszáma 10-20 ezer. Vajon megéri-e milliárdokat költeni 10-20 ezer ember szórakoztatására?
kukac50
A Nép meg megtehetné már,hogy elzavarja ezt a tetves buta kormányt!
Nem veszik észre,hogy a béka fenekétől lentebb van 9 millió ember.1 millió meg azt hiszi magáról,hogy Nekik mindent lehet mert Orbán támogatja Őket.
összefogás
@magyarbakancs: Hát te aztán vagy valaki, nem szégyelled magad, ki kérem a szegények nevében( 4 millió), FityeSSes seggnyaló!!!
Manhattan
Hol törődik Orbán a magyarokkal? Ez a beteges stadionmánia a vezér kizárólagos óhaja! Tőlem-tőlünk nem kérdezte, hogy akarjuk-e...
dömdödöm
@kukac50: stadion vagy nem stadion ,nem lényeg .Jövőre le kell szavazni őket mert rendkívül károsak ezek a csáprágós narancssárga rovarok . Ha nemsikerül akkor az lesz amit a bajnai mondott ma este . Vége ! Mindenki megy amerre lát , az utolsó oltsa le a villanyt !
:-( :-(
magyarbakancs
@összefogás: Lehet ,hogy rosszul értelmezted vagy én nem voltam egy értelmű.
Nem szeretem a Fideszt és azt a reklám keresztény magatartást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.