A Fidesz szerint Magyarország elég erős ahhoz, hogy véghez vigye fejlesztéseit, ezért tartalmától függetlenül biztosan nem támogatják majd az Együtt-PM stadionstopra vonatkozó javaslatát.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Fidesz: Magyarország megteheti, hogy stadionokat építsen
Tényleg??
Miközben betegek százai ellátatlanok, életmentő műtétekhez nincsenek meg a felszerelések, iskolásgyerekek éhesen mennek az iskolába - A Fidesz megengedheti magának, hogy stadionkat építsen, és nem létező gatzdasági "eredményeiről" a fanok, fannék, egyéb faékek és békemenetisták agymosására "csasztuskákat" irasson??
Megtejheti??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
És miben rejlik az ország ereje? Ha nem a Fidesz mesekönyvet hanem a hazai és nemzetközi adatokat olvasom egészen más kép rajzolódik ki az országról. És ez nem az erő, hanem a lemaradás, még a térségi országokhoz képest is.
tűzróka0919
Ahogy azt ti a hülye fideszes fejetekkel gondoljátok . Magyarország népe megtehetné már , hogy ezt a csűrhe zsarnok bandát elzavarja mindörökre .
nyanya001
A stadionok, mint fejlesztés !
Ez bolondgombát evett !
marlin
Fidesz: Magyarország megteheti, hogy stadionokat építsen
Tényleg??
Miközben betegek százai ellátatlanok, életmentő műtétekhez nincsenek meg a felszerelések, iskolásgyerekek éhesen mennek az iskolába - A Fidesz megengedheti magának, hogy stadionkat építsen, és nem létező gatzdasági "eredményeiről" a fanok, fannék, egyéb faékek és békemenetisták agymosására "csasztuskákat" irasson??
Megtejheti??
kiskutyauto
Lehetne mondani első nekifutásra, hogy ezzel a nyilatkozattal végérvényesen megbukott a FizeSS-maffia és az egész fodeszmaffia-csőcselék takarodjon most, amíg még nem késő és nem lesznek felaggatva fákra egytől-egyig; azonban nem mondható ez mégsem két okból. Egyrészt mert a hatalmat bitorló hazaáruló FizeSS maffia-söpredék három és fél éve meg van bukva minden létező aspektusból; csak mivel agresszív társadalomellenes bűnözős csőcselék, nem hajlandó tudomásul venni és mivel ostoba agyhalott idióták csőcseléke, nem is nagyon veszik észre magukat, nem is nagyon értik. Másfelől pedig egy módszeresen kiépített diktatúrában, úgyis az államhatalomnak "van igaza" - ha azon az állásponton van hogy nem bukott meg, akkor nem bukik meg (legfeljebb véresen, azt meg senki sem akarja ma már, hálisten) - teljesen mindegy mit mondunk, már annak is örülni kell hogy legalább még pofázhatunk... hajrá Orbánfasisztán hajrá Abszurdisztán
miazavalami
@marlin: Meg! Mert amiket te felsoroltál , és ami kimaradt az nincs az érdekkörükben. Azaz ezekből nem tudnak mutyizni. Mert mi abban nekik a haszon hogy éhes gyerekeket etessenek , vagy kórházakra költsenek?
Az unokaöcsém most készítette a gyermekjóléti hivatal számára egy helyi összefoglalót. Felkerestek minden olyan családot akik valamikor a jólétisekkel kapcsolatban voltak.
Borzalmas és elkeserítő!!
Nem csak roma családik, hanem munkahelyüket elvesztő családok tengődnek havi pár ezer forintból.:-(
De ez a fideszt nem érdekli , mert ők nem polgárok. nekik a polgárok havi kétszázezer forintos jövedelem fölött kezdődnek.
nyanya001
Ennek a hatalmi tébolyban szenvedő Orbánnak erős fogalomzavara van !
Ugyanis ő, ők nem Magyarország !
Azt a tetves 300 Forintos vizitdíjat megszavaztatta, a birkák örültek is
hogy 300 Ft. marad a zsebükben, de százmilliárdos stadionok
építése miért nem lett megszavaztatva ? Miért nem indított népszavazást az ellenzék ?
Miért ? Miért Miért ?
Kinek jó az, hogy egy mániákus miniszterelnök nem az ország,
hanem a saját hobbiját helyezi előtérbe ?
Kinek kell a 600 milliós kisvasút ?
Ezt is megengedheti magának Magyarország ?
Úgy látszik igen mert tűri , hogy jogállamból diktatúrát csináljon a regnáló kormány !
gabrella
Mo elég erős ahhoz,hogy stadionokat építsen?! Ez már több a soknál! Pimasz válasz.
Akkor legyen erős ahhoz is, hogy ne legyenek munkanélküli emberek!!!
gabrella
A Fidesz azt hiszi,hogy ők szarják a spanyol viaszt. Nem élnek, hanem visszaélnek a kétharmaddal.
bretagne
@nyanya001: Mert Magyarország jobban teljesít! Őrület!
human
Ez a stadionépítő mánia kb olyan, mintha medencét építtetnék a kertemben. Olimpiai bajnok úszó sem lennék tőle és a pénzt is csak vinné.
silber13
@gabrella: Nem csak a spanyol viaszt! Hanem fixa ideájuk, hogy a spanyolokat is!!:-)))
gabrella
@nyanya001: Ezt a fotót kellene az utak mentén óriásplakátokra kirakni!
Maszlag
@gabrella: És minden éhezőnek adni egyet. Tudják meg, hogy fontosabb helye van a pénznek.
A Tündik bündije
Kim Ir Szen is úgy határozott, hogy Észak-Koreának szüksége van autópályákra, mert azok az ország ütőerei. Baromi hasznos volt mindegyik, itt egy beszámoló ezzel kapcsolatban:

"150 km alatt 2, azaz kettő mozgó autót láttam, ráadásul abból az egyik a francia forgatócsoportot vitte. Az út során azon viccelődtünk, hogy egy nyugágyra is kifekhetnék napozni, semmilyen balesetveszély sem lenne. Aztán ez majdnem meg is történt, ugyanis az egyik helyi lakos az autópálya kellős közepére, keresztben támasztotta le a biciklijét és 2 méterre tőle ülve beszélgetett valakivel. A forgalmat elnézve nem is csoda, hogy nem számított arra, hogy bárki is jönni fog arrafelé."
öcsi55
@nyanya001: A szívemből szótál! A birkák farok feltartva rohantak szavazni a 300Ff kérdésre,most milliárdokat használunk el soha meg nem térülő hülyeségekre.Egy haszna azért lesz ,a fideszes barmait lesz hol legeltessük.
gabrella
@öcsi55: Gondolod,hogy ha az ellenzék is elérné a népszavazást, nem rohannánk sokan?!
Hellcat
Szerintem meg kurvára nem teheti meg!!! Annyi más értelmes dologra lehetne költeni...de neeeeeeem...munkahelyteremtés se kell, csak a statisztikai trükközésnek való közmunka...meg ha már minden áron sportba akarja ölni a pénzt akkor is sokkal több olyan sportág van amiben sokkal sikeresebb az ország mégsem nyomják tele pénzzel csak a kurva focit...
magyarbakancs
Fidesz: Magyarország megteheti, hogy stadionokat építsen.
Magyarország megteheti ,hogy titeket seggbe rúg.
bundi
elvégre mostmár a devizatartalékok is nőnek...
júniusi hír:
"Májusban 586 millió euróval 35 308 milliárd euróra csökkentek a jegybank nemzetközi tartalékai – derült ki a Magyar Nemzeti Bank honlapján pénteken megjelent legfrissebb adatokból."
és a mostani:
"Szeptemberben 263 millió euróval 30,81 milliárd euróra nőtt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) devizatartaléka - derül ki a jegybank hétfőn közzétett előzetes adataiból.
"
miközben a fülkeforradalom kitörésekor, 3 milliárd euró volt a sublótban bespájzolva pont erre a célra (igaz az agyasok molt vettek belőle)
1951
Azonban egészen biztos, hogy országunknak arra is van ereje, hogy a bankok évek óta tartó indexálási trükkjeit visszamenőlegesen és véglegesen megszüntesse a törvény erejénél ( Ptk. 209. §, 209. §"A", 523 .§ és a többi!! ) fogva és kötelezzen minden bankok ügyfeleinek teljes kártalanítására, mert a bankok egyoldalúan, tisztességtelen módon módosítottak olyan szerződéseket, melyet kétoldalúan vállalt kötelezettséggel írtak alá ügyfeleik! Nos az indexálási trükk kiderülése után eddig a t. Kormány nem sokat tett, mert az árfolyamgáttal is csak a bankok trükközéseit fedezte, csupán időben tolta ki az ügyfelek kárára és a bankok nyereségeinek megtartására! Mert ez így történt, de miért is hezitál a Kormány?!!
Yeromos
A kérdés az, hogy szükséges-e annyi stadion építés és felújítás. Vagy csak szeretett vezérünk megalomániája húzódik a háttérbe. Megnéztem a statisztikákat az első osztályú labdarúgó mérkőzések heti össz nézőszáma 10-20 ezer. Vajon megéri-e milliárdokat költeni 10-20 ezer ember szórakoztatására?
kukac50
A Nép meg megtehetné már,hogy elzavarja ezt a tetves buta kormányt!
Nem veszik észre,hogy a béka fenekétől lentebb van 9 millió ember.1 millió meg azt hiszi magáról,hogy Nekik mindent lehet mert Orbán támogatja Őket.
összefogás
@magyarbakancs: Hát te aztán vagy valaki, nem szégyelled magad, ki kérem a szegények nevében( 4 millió), FityeSSes seggnyaló!!!
Manhattan
Hol törődik Orbán a magyarokkal? Ez a beteges stadionmánia a vezér kizárólagos óhaja! Tőlem-tőlünk nem kérdezte, hogy akarjuk-e...
dömdödöm
@kukac50: stadion vagy nem stadion ,nem lényeg .Jövőre le kell szavazni őket mert rendkívül károsak ezek a csáprágós narancssárga rovarok . Ha nemsikerül akkor az lesz amit a bajnai mondott ma este . Vége ! Mindenki megy amerre lát , az utolsó oltsa le a villanyt !
:-( :-(
magyarbakancs
@összefogás: Lehet ,hogy rosszul értelmezted vagy én nem voltam egy értelmű.
Nem szeretem a Fideszt és azt a reklám keresztény magatartást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok