A Wieber and Wieber Kft.-t a Fidesz-frakció havonta fizette kommunikációs tanácsadásért. A cég tulajdonosa Wieber Tamás és Wieber Orsolya. Utóbbi Rákay Philip felesége. A Wieber and Wieber 2011. januártól agusztusig, majd 2012. januártól 2013. március 31-ig havonta kapott 600 ezret a Fidesz-frakciótól. Tavaly az utolsó két hónapban törvényjavaslatra vonatkozó tanácsadésért fizették. Idén februárban és márciusban összevontan kaptak 1,2 milliót. A cég összesen 13,8 milliót keresett a frakción.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
...ezen az alapon MI, Propeller kommentelők is kaphatnánk pénzt... Annyi jó ötletet írunk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
Hehe, ez milyen már - frakció? Ha csak simán fideszt írnának ugye, akkor nem lenne miről írni. Igaz a fidesz fóbiában szenvedőknek mindegy, hogy párt, frakció, kormány csak legyen köze a fideszhez. Persze abban mi a mutyi, hogy egy önálló gazdasági szervezet ilyen szolgáltatásért fizet? Az megint egy más kérdés hogy a frakciók a parlamentben nem bejelentett gazdasági szervezetek, így fizetni sem tudnak xD
szaboria1
Még mennyi tanácsadóról fog kiderülni valakinek a valakije?
pacsni
ilyen buta tokentlen notol kèrnek tanàcs adòt ezek a bitangok? Viktornak nincs annyi esze, hogy megoldja a magyarok problèmàjàt? akkor mi a lo@nak van ott ahol van?
Ez a no arra tanitja vikit, hogy hazudjon, csaljon, lopjon, korrupcio! ehez nem kell senki, hogy vikit kioktassa a viki tudja magàtol csinàlni! ès erre adnak ennek a nonek 1,3 milliàrd Ft-ot? szègyen gyalàzat!
pacsni
@qxy: kimondta, hogy ezek a tanàcsadòk èrtenek, tudnak valamit. ez a no egy szegèny bejàròno volt a Kàdàr idelyèben,aki most hirtelen tanàcsadò lett.
pacsni
@soljanka: nanà, hogy megszuntettèk! viki ott szuletett, nemszabad oket bàntani, ahol viki megfordult az szenthely lesz.
pacsni
@Levendula: viki nem olvassa a mi otletunket, mert neki van egy tanàcsadòja, aki minden pènzt felvesz helyettunk, rànk màr nemtelik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.