Engem egyáltalán nem érdekel, hogy egymilliárdot költöttek erre a hülyeségre. Költöttek már a médiában ennél sokkal több pénzt, sokkal nagyobb hülyeségre. De ez az egymilliárd akkor is jobb helyre került volna, ha vesznek belőle néhány tartálykocsi kézműves (kézmíves) törkölypálinkát, és mindenkit, aki részt vesz a Nagy Nemzeti Ittvanásban, leitatnak a sárga földig. Annak legalább lett volna valami értelme.

Tudod, mit, Magyarország? Én még így is szeretlek. Coelhóval szólva vallom, hogy a haza ott van, ahol a kézmíves pálinkát megmívelik. De ilyen ostoba köztévét még Te sem érdemelsz.

Anarki írása a 444-en >>>

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Bárhová vessen a sors ebben az országban, mindig lesz ott egy bajszos ember, aki úgy szereti a hazáját, de úgy, hogy pörköltet főz bográcsban, miközben a háttérben dalra fakad egy random népdalkórus."

:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Ez nem egy egyszeri, meggondolatlan műsorpolitika, hanem egy ördögi Finkelstein taktika, ami kezdődött a jó magyar házi-pálinkafőzés felszabadításával, majd folytatódott az átkosban használt magyar szimbólumok elcsépelésével.
Sokan meg voltak győződve, hogy ennek a paprikaszaftos gulyás hangulatnak vége lesz az uniós csatlakozással, de az elmúlt 3,5 évben sikerült a magyar kulturált olyan mértékben fapadosítani, hogy még Acél is elszégyelné magát.
soljanka
@gabrella: "Tavaly az utolsó két hónapban törvényjavaslatra vonatkozó tanácsadésért fizették."

Azért ez qrva jó: sógor-koma- jóbarát "törvényjavasol"... De akkormi a búbánatnak fizetjük a képviselőket?!
gabrella
@soljanka: A képviselők meg sok pénzért bólogatnak.
soljanka
@gabrella: remélem nem haragszol, de "lenyúltam" a linkelt cikket, és beküldtem új hírként.
Így talán többen olvassák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.