A Wieber and Wieber Kft.-t a Fidesz-frakció havonta fizette kommunikációs tanácsadásért. A cég tulajdonosa Wieber Tamás és Wieber Orsolya. Utóbbi Rákay Philip felesége. A Wieber and Wieber 2011. januártól agusztusig, majd 2012. januártól 2013. március 31-ig havonta kapott 600 ezret a Fidesz-frakciótól. Tavaly az utolsó két hónapban törvényjavaslatra vonatkozó tanácsadésért fizették. Idén februárban és márciusban összevontan kaptak 1,2 milliót. A cég összesen 13,8 milliót keresett a frakción.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
...ezen az alapon MI, Propeller kommentelők is kaphatnánk pénzt... Annyi jó ötletet írunk...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qxy
Okosak lehetnek a tanácsadók, ha mindenütt csak a hiány, a csalás a sikkasztás, lenyúlás, a nép tönkre tétele a cél. De stadion az, van, meg lesz is még annyi hogy még a malacok is az apraját fogják enni .
Mihez is értenek akkor ezek? ?
soljanka
"Wieber Orsolya: Otthonunk dísze a gobelin"

Wieber anyja -és családja- nagy gobelines múltra tekint vissza. Ha jól tudom már az "átkosban" is valamiféle jogokat szereztek rá.
Vajon milyen törvényjavaslattal állt elő a cég?

Esetleg bevezetik a gobelin készítést z iskolákban?
Vagy mindenkinek kell egy "éljen Orbán Viktor" című, vezért ábrázoló műalkotást elhelyrezni az otthonában?
qxy
Igen gondolom, gobelin készítés közben rá is érnek agyalni? és ugye megszorul a belekből a " szél" mert nem tud távozni, , , felkúszik a gerincen az agyba és onnan jönnek a szarabbnál szarabb ötletek
soljanka
" 2,5 millió pedig azért járt a cégnek, mert egy gimnáziumi felújítására kiírt pályázat kommunikációs ügyeit intézte. Vagyis nem is a felújítást, hanem a felújításra kiírt pályázatot kommunikálta ennyiért a cég."

A Fejér Megyei Önkormányzattal kötött szerződések ügyében dr. Helmeczy László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés egykori elnöke rendőrségi feljelentést is tett, de a nyomozást megszüntették.

No comment.
Levendula
...ezen az alapon MI, Propeller kommentelők is kaphatnánk pénzt... Annyi jó ötletet írunk...
nemsemmi
Orbánnak akkora a szíve, mint egy elefántnak. Ő minden talpnyalójáról gondoskodik, ameddig neki megfelelően nyalnak.
mátmar
Ez az Orbaniusz Csótányikusz meg is hálálja. A Nagy Vezér kijelentette, hogy az övéit nem hagyja cserben.
űrbán
A bukás után az ilyeneknek automatikusan tárgyalás nélkül jár 20 év fegyház.
nahát
Hehe, ez milyen már - frakció? Ha csak simán fideszt írnának ugye, akkor nem lenne miről írni. Igaz a fidesz fóbiában szenvedőknek mindegy, hogy párt, frakció, kormány csak legyen köze a fideszhez. Persze abban mi a mutyi, hogy egy önálló gazdasági szervezet ilyen szolgáltatásért fizet? Az megint egy más kérdés hogy a frakciók a parlamentben nem bejelentett gazdasági szervezetek, így fizetni sem tudnak xD
szaboria1
Még mennyi tanácsadóról fog kiderülni valakinek a valakije?
pacsni
ilyen buta tokentlen notol kèrnek tanàcs adòt ezek a bitangok? Viktornak nincs annyi esze, hogy megoldja a magyarok problèmàjàt? akkor mi a lo@nak van ott ahol van?
Ez a no arra tanitja vikit, hogy hazudjon, csaljon, lopjon, korrupcio! ehez nem kell senki, hogy vikit kioktassa a viki tudja magàtol csinàlni! ès erre adnak ennek a nonek 1,3 milliàrd Ft-ot? szègyen gyalàzat!
pacsni
@qxy: kimondta, hogy ezek a tanàcsadòk èrtenek, tudnak valamit. ez a no egy szegèny bejàròno volt a Kàdàr idelyèben,aki most hirtelen tanàcsadò lett.
pacsni
@soljanka: nanà, hogy megszuntettèk! viki ott szuletett, nemszabad oket bàntani, ahol viki megfordult az szenthely lesz.
pacsni
@Levendula: viki nem olvassa a mi otletunket, mert neki van egy tanàcsadòja, aki minden pènzt felvesz helyettunk, rànk màr nemtelik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.