Putyin ugyanúgy letartóztatta a Greenpeace aktivistáinak akciójáról tudósító újságírókat, ahogyan Orbán Viktor szokta a kilakoltatásokról tudósító újságírókat... Orosz-magyar vetélkedő. Mint azt sokan tudják, Orbán Viktor országlása alatt rendszeresen előfordul, hogy a családok és magánszemélyek kilakoltatásakor a rendőrség azokat is előállítja, fogdába vágja és megbírságolja, akik újságírókként csupán tudósítanak az eseményről. A munkájukat végző újságírókat gyakran egy kategóriába sorolják a rendőrök ellen passzív ellenállást tanúsító otthonvédő aktivistákkal, az újságíró igazolványok felmutatása ellenére megbilincselik, majd előállítják őket, ahol pillanatok alatt ugyanúgy elmarasztalják őket, mint akik pl. nem igazolták magukat, a rendőri felszólításoknak nem engedelmeskedtek, vagy akiket erőszakkal kellett őket elhurcolni a helyszínről. Az elmarasztalt újságírókat ilyenkor az ellenállókkal azonos, néha annál is nagyobb pénzbírsággal sújtják, ha pedig azt nem tudják kifizetni,...

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Orbán Viktor országlása alatt rendszeresen előfordul, hogy a családok és magánszemélyek kilakoltatásakor a rendőrség azokat is előállítja, fogdába vágja és megbírságolja, akik újságírókként csupán tudósítanak az eseményről"...no comment.
coni
Sokkal jobb megoldás ha a közmédiát ejti fogságba, ami eljut a viharsarkokba is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.